Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahahahahahahah, supeeeerrrr tema!!!!
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Milan spava u kolicima
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:38:28
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Smem ja da napišem (iako Luka nije beba) da Luka šuta tatu nogom u glavu? Tata se naljutio.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:46:03
|
|
|
|
eugenija
|
Hahahahha, smeš stara moja, hahahhahahahhahaha
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:46:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Smem ja da napišem (iako Luka nije beba) da Luka šuta tatu nogom u glavu? Tata se naljutio.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:48:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bolje u glavu nego negdje drugo
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:49:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali vi ne možete da zamislite, mm je ležao na krevetu, Luka se popeo gore, ustao, i šutno ga iz sve snage po sred lica.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:50:39
|
|
|
|
Anoniman
|
upsssss, jadni tata fasovao dok je pajkio...IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ali vi ne možete da zamislite, mm je ležao na krevetu, Luka se popeo gore, ustao, i šutno ga iz sve snage po sred lica.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:50:47
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: Zille Milan spava u kolicima I moja Nevena.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:51:15
|
|
|
|
eugenija
|
I sad će imati felu na licu i neće ga posmatrati vrele Egipćanke i mnogobrojne turistkinje
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:05:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje su pocele da placu po ceo dan, narocito jedna. Ne znam zasto, nista joj ne valja. Pre su volele kad su u kolicima i kad se setamo. Sad se setnja pretvori u nosanje prvo jedne, a posle druge. Uopste nece da se smire. Ni u setnji ni kod kuce. Jedino se smire kad ih uzmemo u ruke. Polako smo ih izgleda navikli na nunanje. Uf. A u izlasku... Nemate pojma. Vriste. Ljudi nas okolo gledaju kao da nama roditeljima nesto fali, a mi ne znamo sta da radimo sa njima. Kolica smo opremili raznim igrackicama, sto sa muzikom, sto bez. Ne pomaze. Mada ovog trenutka su iscrpljene zaspale, ja iscrpljena sela za komp, a mm iscrpljeni otisao da se osisa .
< Poruku je uredio lelaNS -- 21.8.2009 14:06:33 >
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:12:21
|
|
|
|
eugenija
|
Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat..
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2009 14:13:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:16:01
|
|
|
|
eugenija
|
Moj se probudio i igra se sa medom - zvečkom i guguće, kao da se svađa s njom
< Poruku je uredio eugenija -- 21.8.2009 14:20:39 >
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
David spava... ova vakcina ima neko sedativno dejstvo. malo je przio ribu na balkonu, i opet zaspao. Ovako nije pajkio odavno.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:25:36
|
|
|
|
oliveradj
|
Moja je kući sa babom, a ja jedva čekam sutra da je vodimo na bazen u banju Junaković da se malo brčka.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:41:29
|
|
|
|
marince1
|
Moja beb ase suta (u stomaku ) i ne da mi da spavam.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:44:19
|
|
|
|
Buba76
|
Jedan spava,treba uskoro da ustane, a drugi se suta(u stomaku)
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 16:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana .
< Poruku je uredio lelaNS -- 21.8.2009 16:48:17 >
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 17:21:10
|
|
|
|
Anoniman
|
A da im nisu zubici krenuli? IZVORNA PORUKA: lelaNS IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana .
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 17:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A da im nisu zubici krenuli? IZVORNA PORUKA: lelaNS IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana . Sad je ovo stvarno off topic, ali.... Moguce je da si upravu. Balave vec duze vreme i rucice su im stalno u ustima, ali ne vidim da ih nesto boli. Moguce je da bi trebalo da pocnemo da im mazemo desni onim Gingigelom.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 23.8.2009 22:39:08
|
|
|
|
eugenija
|
Spava... Nadam se da će uspeti da sastavi dobar deo u komadu. Par večeri je spavao od 21:30 do 06, 07 ujutro
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 23.8.2009 22:42:23
|
|
|
|
Lu
|
A do kad su bebe "bebe"
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?