Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahahahahahahah, supeeeerrrr tema!!!!
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Milan spava u kolicima
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:38:28
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Smem ja da napišem (iako Luka nije beba) da Luka šuta tatu nogom u glavu? Tata se naljutio.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:46:03
|
|
|
|
eugenija
|
Hahahahha, smeš stara moja, hahahhahahahhahaha
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:46:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Smem ja da napišem (iako Luka nije beba) da Luka šuta tatu nogom u glavu? Tata se naljutio.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:48:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bolje u glavu nego negdje drugo
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:49:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali vi ne možete da zamislite, mm je ležao na krevetu, Luka se popeo gore, ustao, i šutno ga iz sve snage po sred lica.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:50:39
|
|
|
|
Anoniman
|
upsssss, jadni tata fasovao dok je pajkio...IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ali vi ne možete da zamislite, mm je ležao na krevetu, Luka se popeo gore, ustao, i šutno ga iz sve snage po sred lica.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:50:47
|
|
|
|
božana
|
IZVORNA PORUKA: Zille Milan spava u kolicima I moja Nevena.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 13:51:15
|
|
|
|
eugenija
|
I sad će imati felu na licu i neće ga posmatrati vrele Egipćanke i mnogobrojne turistkinje
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:05:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje su pocele da placu po ceo dan, narocito jedna. Ne znam zasto, nista joj ne valja. Pre su volele kad su u kolicima i kad se setamo. Sad se setnja pretvori u nosanje prvo jedne, a posle druge. Uopste nece da se smire. Ni u setnji ni kod kuce. Jedino se smire kad ih uzmemo u ruke. Polako smo ih izgleda navikli na nunanje. Uf. A u izlasku... Nemate pojma. Vriste. Ljudi nas okolo gledaju kao da nama roditeljima nesto fali, a mi ne znamo sta da radimo sa njima. Kolica smo opremili raznim igrackicama, sto sa muzikom, sto bez. Ne pomaze. Mada ovog trenutka su iscrpljene zaspale, ja iscrpljena sela za komp, a mm iscrpljeni otisao da se osisa .
< Poruku je uredio lelaNS -- 21.8.2009 14:06:33 >
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:12:21
|
|
|
|
eugenija
|
Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat..
|
|
[Obrisana poruka] 21.8.2009 14:13:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:16:01
|
|
|
|
eugenija
|
Moj se probudio i igra se sa medom - zvečkom i guguće, kao da se svađa s njom
< Poruku je uredio eugenija -- 21.8.2009 14:20:39 >
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 14:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
David spava... ova vakcina ima neko sedativno dejstvo. malo je przio ribu na balkonu, i opet zaspao. Ovako nije pajkio odavno.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:25:36
|
|
|
|
oliveradj
|
Moja je kući sa babom, a ja jedva čekam sutra da je vodimo na bazen u banju Junaković da se malo brčka.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:41:29
|
|
|
|
marince1
|
Moja beb ase suta (u stomaku ) i ne da mi da spavam.
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 15:44:19
|
|
|
|
Buba76
|
Jedan spava,treba uskoro da ustane, a drugi se suta(u stomaku)
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 16:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana .
< Poruku je uredio lelaNS -- 21.8.2009 16:48:17 >
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 17:21:10
|
|
|
|
Anoniman
|
A da im nisu zubici krenuli? IZVORNA PORUKA: lelaNS IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana .
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 21.8.2009 17:38:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A da im nisu zubici krenuli? IZVORNA PORUKA: lelaNS IZVORNA PORUKA: eugenija Lelo, možda je za njih previše senzitivno sve to oko njih.. Nekada bebama previše stiumulacije izaziva kontra-efekat.. Ma znam, ali mi njih izvodimo u setnju jos kad su imale nepune tri nedelje, a sada imaju preko 4 meseca. Ovaj plac je poceo pre nekih nedelju dana . Sad je ovo stvarno off topic, ali.... Moguce je da si upravu. Balave vec duze vreme i rucice su im stalno u ustima, ali ne vidim da ih nesto boli. Moguce je da bi trebalo da pocnemo da im mazemo desni onim Gingigelom.
|
|
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 23.8.2009 22:39:08
|
|
|
|
eugenija
|
Spava... Nadam se da će uspeti da sastavi dobar deo u komadu. Par večeri je spavao od 21:30 do 06, 07 ujutro
|
|
RE: Šta trenutno rade vaše bebe? 23.8.2009 22:42:23
|
|
|
|
Lu
|
A do kad su bebe "bebe"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....