MarijaBg -> RE: Beba/malo dete na svadbu? (23.7.2012 14:10:18)
|
Juce sam bila kod drugarice na svadbi, dete NARAVNO ostavila kuci sa babom i dedom. MM je otisao u 20 h, dao joj veceru, okupao, ubacio u krevetac, pa se vratio. Bilo je 4-5 beba i 10-ak dece mladje od 7 godina na svadbi (od 300 ljudi, sa preglasnom muzikom, u restoranu +40 C, gomilom pijanih koji ne gledaju gde staju, a bilo je i loma) Potpuno sam bila sokirana onim sto sam videla [sm=smiley13.gif] Mala beba od 4 meseca, koju su uspavljivali u rukama tik do zvucnika [sm=smiley3.gif] jadna znojava, placljiva, nervozna... Spavala je u kolicima, jela ko zna sta i gde, nosali je po rukama ko stigne... Dve bliznakinje od 10 meseci koje su razvlacili u rukama ceo dan, a ostale su u restoranu budne kad smo mi otisli kuci (oko 23) Spava im se, kenjkaju, trljaju oci, baba i deda ih nosaju, a mama i tata ko zna sta rade, piju [sm=zmeden.gif] Plakalo mi se od svega toga, valjda ranije nisam primecivala takve situacije, sad kad imam i ja malo dete, ne mogu uopste da svarim maltretiranje dece. Jer to upravo i jeste! Sto se mene tice, moja deca pre 7-e godine nece ici na takva opstenarodna veselja sem kod bliske porodice na vencanje i slikanje, pa kuci. A mozda i kad bude starije [sm=smiley36.gif] Pa necu ni ja sa nijima na decije rodjendane.
|
|
|
|