jance -> RE: Beba/malo dete na svadbu? (11.7.2012 11:00:17)
|
mozda ce na kraju tako i biti, da ce on lepo da spava u putnom krevetcu negde napolju, nije to tako lose. neku mrezicu imam, moram da proverim dali moze da se navuce na krevetac... Nedjo, na kraju i jeste opcija da mm ode sa Ogijem a ja da ostanem koliko jos moram... sad sam zvala sestru, u subotu idemo tamo pa ce me voditi da vidim to mesto i pokusace da mi da sto detaljniji program desavanja, da mogu da se organizujem. Mod a za babe, to i ja mislim, ali se sve nadam da ce ga mladji deo familije, kao i moja najmladja sestra da drze, jer kad ga neko nosa (naravno) onda mu ni deca, ni buka ne smetaju... kazem, mene vise brine ono trpanje u usta svega i svacega, zbog dobroznane teorije da bi : dete u toj dobi vec trebalo da jede sve [sm=zmeden.gif] pa ako ga budem otimala, bice zbog toga.. cekam sada da ovo sve resim, pa moram da se bacim na ostale pripreme koje nemaju toliko veze sa majstorom, kao sto je kupovina cetvrtaste torte u NS po pristojnoj ceni, i haljina za mene.. kao i neko lepo odelce za majstora.. da, znate li nekoga u blizini ko moze da pozajmi neko lepo odelce za osmomesecnu bebu za svadbu? nebi kupovala, on sve bas jaako brzo preraste....
|
|
|
|