jance -> RE: Beba/malo dete na svadbu? (11.7.2012 9:19:13)
|
sada sam zvala taj lovacki dom gde ce biti svadba da vidim dali imaju sobe za iznajmljivanje, imaju ali su tacno iznad sale i sile nema da se trestanje muzike nece cuti... uglavnom, celu diskusiju sam zapocela u negativnoj jer me nervira mm familija ovde u NS koja se plasi da cuva Ogija ko da je beli medved! da oni ne prave problem, sve bi bilo mnooogo lakse, nebi ni isla u petak i nedelju, a u subotu bi se vratila kuci oko 11 pre njegovog prvog nocnog budjenja. nista se nebi poremetilo, jeo bi kad mu je vreme, spavao po ustaljenom rasporedu. ovako kad sam tamo, tesko cu se izvlaciti, cela moja familija je takva, znam da bi vecina vas uradila drugacije, al to su ipak ljudi koji su meni za moju svadbu plavo sa neba skidali da bi ja bila zadovoljna, pa sam im s jedne strane i duzna, a s druge strane, ipak je to sestra. uglavnom, mozda je i bolje sto ce dete biti ceo dan pod mojom kontrolom, ja mogu da ga uspavam i odvezem kod bake kuci kad treba, da mu dam da jede kad mu je vreme i sve to, bez neke vece frke... a za uvece ce biti tako, mm ce otici sa njim a ja cu ostati koliko jos budem morala.... jeste da ce biti vece mucenje, i za mene i za mm, al cemo valjda nekako izvuci situaciju.... jedino sto garantujem da cu biti nenaspavanaaa sigurno i nikakva, jer ko zna kako ce majstor u gostima spavati i kad ce se probuditi.
|
|
|
|