Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:20:57
|
|
|
|
jess021
|
Iskljucivo belo vino, po mogucnosti Ilocki Traminac
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:24:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, kakvo je to vino? Ja volim Malvaziju ali volim da probam i nešto novo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:28:09
|
|
|
|
milicicak
|
Kajpirinja, al to samo u Portugalu inace preferiram tekilu a Somersby nije alkoKol
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:31:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Vino, i upravo ga pijem
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:32:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda je Somersby sokic :)
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:33:38
|
|
|
|
jess021
|
Ana, traminac je sorta, ali taj iz Iloka mi je najlepsi koji sam probala. U NS imaju svoj podrum vina. vino Ne bih ja umela da objasnim.
< Poruku je uredio jess021 -- 12.3.2016 21:34:13 >
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 21:57:07
|
|
|
|
eca89
|
Djus votka😁!
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 23:19:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja od alkoholnih pića pijem samo vermut i to na nekim slavljima
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 23:19:32
|
|
|
|
Sladja 29
|
IZVORNA PORUKA: aleksandrici Prvi put sam ove godine probala cokoladni liker Bayles i mogu vam reći da sam oduševljena.Tek sad znam kad neko kaže uživala sam u svakom gutljaju.Predivn je.,Zaista prija svaki gitljaj.Odličan je,rado bih da ga preporučim i vama. Moracu da ga probampa javljam utiske....jer cokoladu obozavam a kako je ovaj liker cokoladni moglo bi da prodje...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 23:26:15
|
|
|
|
vikiveki
|
E ja sam se sad setila da sam prošle godine za rođendan mm pravila sama čokoladni liker i super je ispao kako su rekli oni koji su ga probali
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 12.3.2016 23:52:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ova tema me za srce ujeda Nisam pila alkohol ravno tri godine zbog spojenih trudnoca. Omiljeno vermut, bejlis, sangrija, kupinovo...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 0:49:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma bez vermuta ništa
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 1:00:38
|
|
|
|
jocajaca
|
Terano i vino a liker mi je mmmmmm i jeger. Ali ko što neko gore reče ova tema mi je bolna posto sam brzo zatrudnila a izmedju dojila tako da nisam pila ihaha
< Poruku je uredio jocajaca -- 13.3.2016 1:01:40 >
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 1:45:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, traminac je sorta, ali taj iz Iloka mi je najlepsi koji sam probala. U NS imaju svoj podrum vina. vino Ne bih ja umela da objasnim. Deluje kao nešto što bi mi se dopalo. Probaću
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 7:49:25
|
|
|
|
vocicana
|
Obozavam dobra argentinska i francuska vina, bela, crvena, nije vazno. Najsladje mi legne belo Tamnjanika, ne bi da reklamiram, ali iskuljucivo jedan podrum iz mojih krajeva, to je nesto savrseno, samo casa je dovoljna za uzivanje i to upotpuni ukus svakog jela. Volim lepe koktele i obozavam dzin tonik kombinaciju, Martini takodje. E to vidis e koliko dugo nisam popila casicu kao covek
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 9:14:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Ova tema me za srce ujeda Nisam pila alkohol ravno tri godine zbog spojenih trudnoca. Omiljeno vermut, bejlis, sangrija, kupinovo... ME, kolika je razlika izmedju tvojih devojcica? Kod mene nisu bas spojene trudnoce, ali ja ga pijem. Ponekad, kao recimo sinoc, ali popijem.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 13.3.2016 9:15:23 >
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 9:36:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Voci, mm obožava Tamjaniku
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 11:10:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, 21m...sa godinu dana prestala da dojim i odmah ostala trudna ... Tako da, bice gadno kad se zazelim, postacu lokara
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 11:12:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ME, i kod nas je 21m Ja popijem ponekad casu vina. Kazu 2 puta nedeljno po 1dl vina je ok dok se doji
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 11:50:12
|
|
|
|
gagana83
|
Ne volim jaka alkoholna pica. Jedino pelinkovac. Inace volim vina, a leti obozavam mojito i pivo sa limunom. Ranije sam pila pivo, sad mi bas i ne ide, popijem casu i dosta.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 12:02:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
volim sva ta vockasta piva, i likere domace...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.3.2016 12:16:51
|
|
|
|
vocicana
|
Eto moj covek! Divno vino, samo od odabranh uzgajivaca sorte grozdja i naravno odredjenih porodica koje prave vino. Ziveli Anin muzu a ti Anika izvoli da nam se pridruzis.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 15:27:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
Liker od dunje 1kg dunja ide na 1l rakije, ali se ne pravi od cele dunje, nego se one gule pravi se od kore, tu koru stavis u rakiju i ostavis da stoji u njoj 6-7 nd na tamnom mestu. Kada prodje to dodas 400gr šećera dobro izmesas i stavis da se kuva, treba da kljuca barem 3 min i onda kad se ohladi procediti
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 15:37:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Mmm, zvuči zanimljivo, nisam nikada probala. Ja volim likere, moraću da počnem da ih pravim. Do sada smo samo orahovaču pravili.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 15:48:18
|
|
|
|
Divnica
|
Ja ne volim alkoholna pica, ali bas nijedno.Nekad sam kao popila po koji pelinkovac ali je proslo dosta vremena od poslednjeg .Ne volim vise ....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Da li ste pusac?pisuljicaDa (
37%)
Ne (
54%)
Ponekad uzmem cigaru... (
9%)
Ukupan broj glasova: 98Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!