Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.6.2013 12:51:05
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: mati Lj potpuno isto. Martini crveni, vermut i neizostavno pivce za zivce. Vidim ja kad dodjem sledeci put u Nis da ce biti veselo ,taman toliko znam da sednem na bus do tebe Joj zaboravila sam belis,ali to samo na letovanju pijem
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.6.2013 12:51:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Kod mene to selektivno otpada... kako mi se od kojeg sloši tako ga izbacim iz upotrebe Nekad bila votka, pa crno vino..... bejlis uvek dobrodošao. Pivo sam isto volela, ali onaj B vitamin me ubijao i moju liniju tako da sada kupim ponekad ovde flajku napravljenog sex on d bič i sljušim flašu. Nisam alkos
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 18:38:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Rum obozavam...
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 18:44:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Od alkoholnih pića pijem samo vermut...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 18:51:23
|
|
|
|
big mum
|
Jakoooo rjetko poijem čašicu.Ali dok se intezivno izlazilo Smirnoff votka je bila No_1
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 18:59:06
|
|
|
|
jole82
|
Uhh..davno nisam cirkala...one somersbije ne računam..to je sok Vina nikako boli me glava tj dobijem migrenu u roku od pola sata... Pivo mi smor..treba dosta da popijem... Al zato volim gospodina Jack-a, vodku smirnoff najčešće, absinthe-od njega može da se oboli ..i sve navedeno sa red bullom, a kad nema onda guarana.. A da volim i tekilu..pa kako sam kad raspoložena I da nisam ni ja alkos hahaha
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 19:04:10
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Uhh..davno nisam cirkala...one somersbije ne računam..to je sok Vina nikako boli me glava tj dobijem migrenu u roku od pola sata... Pivo mi smor..treba dosta da popijem... Al zato volim gospodina Jack-a, vodku smirnoff najčešće, absinthe-od njega može da se oboli ..i sve navedeno sa red bullom, a kad nema onda guarana.. A da volim i tekilu..pa kako sam kad raspoložena I da nisam ni ja alkos hahaha Ma ne, nisiiiii uopšte
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 19:11:05
|
|
|
|
jole82
|
Ahaha..pa alkosi piju svaki dan..ja samo kad izađem...al nema ni toga više Tako da nisam alkos Ima kulturniji naziv..."ljubitelj dobre kapljice"
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 19:15:07
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Ahaha..pa alkosi piju svaki dan..ja samo kad izađem...al nema ni toga više Tako da nisam alkos Ima kulturniji naziv..."ljubitelj dobre kapljice" Eeee, to to
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 20:16:52
|
|
|
|
Žapkić
|
Ne pijem alkohol, ali ako baš ne mogu da izbegnem, onda je to vermut ili džin-tonik
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:14:12
|
|
|
|
Sanchy
|
Pa iskreno poslednjih godina nista mi se ne pije,,,i kad idemo negde na veceru ,pice,bukvalno ne znam sta da narucim,,sokove takodje ne pijem..a dok sam bila malo drugacija ...rum,bejlis,votka...bilo nekad
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:15:41
|
|
|
|
Alexxa
|
Od kad sam ostala trudna ogadilo mi se. A pivo mi je omiljeno. Nije baš damski.
< Poruku je uredio Alexxa -- 14.11.2013 21:16:00 >
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:16:20
|
|
|
|
Torbica
|
Crno vinooooo!
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:18:10
|
|
|
|
pocahontas
|
sad vino, a do skoro pivo, nesto mi pivo ne prija u poslednje vreme... a dok sam bila mlada i luda, pila sam sve, vodku, pelinkovac, dzin tonik...i mogla sam da popijem hektolitre bez opasnosti da ce mi ujutru biti lose, u poslednje dve, tri godine se to promenilo...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:20:01
|
|
|
|
MTS064
|
Vino, cesce pivo...najcesce banbus.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:20:07
|
|
|
|
Sanchy
|
Torbice ziveces 100 godina ..kazu da je casa crnog vina dnevno izuzetno zdrava antioksidansi cine cudo..ja nikada nisam naisla na neko koje bi mi se dopalo..eventualno Dingac ,takodje nekad,,ni vino vise ne pijem,nista..
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.11.2013 21:23:47
|
|
|
|
Didy
|
Nisam neki ljubitelja alkohola, ali volim čašu crnog ili još bolje kupinovog vina. I volim koktele, razne fele.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 10:30:18
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Crno vinooooo! O da!
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 10:53:35
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: branki RR sad gledam-nisam pisala ovde volim svasta-jeger,koktele,dunjevacu,sangriju...viljamovku.. evo ga moj post dodajem i crno vino na spisak i martini.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 10:55:47
|
|
|
|
wivern
|
Sve
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 10:58:26
|
|
|
|
superm
|
Nista od alkohola ne volim. Mogu da probam koju kap dobrog vina, i to je to.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 11:25:07
|
|
|
|
jess021
|
Belo vino-isključivo! Kad sam bila mladja bilo je tu i pelinkovca, vodke, vermuta..a sad nista od tog ne mogu ni da pomirišem.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 11:30:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bejlis volim uvek da popijem i volim da ga sipam u kaficu ali to bas bas retko. Najcesce popijem pola piva (od celog se napijem najstrasnije) ili jako malo vina. Ranije sam mogla svasta ali to ne racunam mladost ludost... Voda je moje omiljeno pice, a knjaz milos prednjaci iako nije bas zdrav
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 11:31:59
|
|
|
|
emicaa
|
Zelena votka i pivce
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 8.9.2014 11:35:42
|
|
|
|
Anoniman
|
soooo i tekilaaaaa limuna po kila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Andjelina - da ili nepisuljicaDa li vam se svidja? nadimak bi bio Djina! :)bas je lepoooo (
27%)
tu i tamo (
36%)
ne! (
37%)
Ukupan broj glasova: 166Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!