Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 16:01:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Animsaj dobar recept, probaću! Ja pravim višnjevacu, orahovaču (to je sa rakijom) i pijano voće sa rumom. A mojim prave domaće kupinovo vino, vrhunsko je! A od alkohola ne volim gorka pića. Omiljena mi je tekila
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 16:21:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, stizem na kupinovo! Obožavam ga.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 16:32:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi , i ja volim kupinovo , ja uzimam od nekog coveka domace , zimi je pravi merak
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 17:28:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Ouzo
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 18:15:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Crno vino i ponekad pivce
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 9.10.2016 21:53:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Jaooo misu podseti me na to piće, otkad ja to nisam pila, ma skroz sam ga izgubila iz vida. Kad samo izlazili uvek smo imali faze šta pijemo, votka, tekila, martini, dunjevača, kajsijevača, i ouzo smo pili al davao davno. Moraću da nabavim flašu
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.8.2017 10:44:11
|
|
|
|
branki*
|
sad se setih...bakadi brizer i martini bianco,jao,pa raj za moja cula,cist uzitak...mada,ipak retko to kupujem.mogla bih uzeti ,da se pocastimo,treba da mi dodje prijateljica neko vece
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.8.2017 18:41:14
|
|
|
|
krin 40
|
Volim koktel blue lagun..mmm
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.8.2017 18:41:30
|
|
|
|
Sarav
|
Vodka Martini♥️ Kad sam trudna i kad dojim popijem ponekad Lav twist ili Jelen fresh, može i Somersby
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.8.2017 21:09:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Crno vino.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 13.8.2017 22:40:56
|
|
|
|
emicaa
|
Somersby,mada pocela sam ponekad piti vino ali jos uvijek volim i pivo uako ga rijetko rijetko pijem
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.8.2017 15:10:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice sada kada si pocela navucices se
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.8.2017 15:41:45
|
|
|
|
vocicana
|
Vodka martini i dzin tonik, kombinacijeeee. ,Ma volem sve po malo.
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 14.8.2017 15:43:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci najbolje tako
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 16.9.2017 21:39:14
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Volim koktel blue lagun..mmm Sada bi lwgao i jedan Cuba L.❤
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 3.11.2017 16:06:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vermut, crno vino, nekad i pivo zavisi za sta sam raspolozena.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 3.11.2017 23:12:34
|
|
|
|
medamisko
|
Somersby, vino slatko. Nekad i casa piva. Lepse mi je ono sa limunom , nego obicno.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 7:37:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dzin tonik, vermut, sangrija ili kupinovo...
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 8:00:43
|
|
|
|
Duškić
|
Belo vino, pelinkovac. Hm. Neke kombinacije sa vodkom. Nekad sam volela i djus kampari, i razne muckalice.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 14:26:47
|
|
|
|
Mariya
|
Meni je, otkad sam počela da pijem alkohol, bilo i ostalo vino. Otkad je drugarica počela da pravi vina samo ta pijem, pravi ih od višanja, jabuka, ta su mi omiljena. Volim i tekilu, ustvari ne sam ukus tekile već so i limun koji idu uz to, redosled, ritam, to mi se sviđa kod tekile Ono što nikako ne volim, bukvalno ni gutljaj ne mogu da popijem, ne znam zašto, je viski grozan mi je.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 15:58:03
|
|
|
|
madre
|
Bas sam smarac, ali nemam omiljeno alkoholno pice, uopste ne pijem
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 18:50:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Od kada sam se udala ne pijem vise 😊 Ali Bermet vino - mmmmm, na prvom mestu... A retko sam pila, ali bas sam volela da probam razne neke koktele....
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 19:07:37
|
|
|
|
nekicamimi
|
Vodka biter. Pivo.
|
|
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 19:26:39
|
|
|
|
isidora88
|
Ne pijem osim u nekim posebnim situacijama, onda moze spricer. Rakiju i zestinu ne mogu ni da primirisem
|
|
RE: Omiljeno alkoholno pice 4.11.2017 19:53:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ljubim vas, nemojte vise o alkoholu, pije mi se kuvano vino
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?