Buba Mira -> RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sredjena (25.11.2014 16:19:24)
|
Mene, iskreno, po nekad baš briga. Gledam moju mamu, nju bre pamtim po krpi u rukama, uvek je bila opterećena urednošću i stalno je u nekom grču da li je sve čisto ili ne. Ja sam otišla u drugu krajnost: ako posle ručka želim da se otabačim, valjam s detetom po podu ili radim nešto što usrećuje mene i moje - sudovi će sačekati. Neću ispeglati posteljinu. Neću otopiti frižider, samo zato jer se "tako radi". Ne otkuvavam šolje jednom mesečno. Zavese perem kad mi padne na pamet. Ali zato u svako doba dana svako može nenajavljen doći kod nas (mislim na bliske prijatelje), izvaliti se na našu ugaonu, ja ću spremiti neku klopu iz nevezuše, popiće se nešto, zezaćemo se, opušteno. I neko od te ekipe će oprati sudove, neko će meni praviti društvo dok kupam Ninu. Nikad nije sve pod konac, ali meni ni ne treba pod konac. Ja sebi razmotavam i zamotavam te konce i živim kako mi prija. Nije mi nikad nered, štaviše - uredno je više nego što zvuči [sm=smiley1.gif], uglavnom je taman onako da mene ne sputava i da je svima lepo.
|
|
|
|