Mala Elena -> RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sredjena (28.11.2014 14:54:59)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja ću vam iskreno reći, kod nas se usisava 1x nedeljno: nedeljom. Tad mm usisava od poda do plafona sve. Tada prebrišemo prašinu, podove, riba se kuhinja, kupatilo. Ako kod mene hoćete da dođete u zaista čisto, to je nedelja popodne. Posle toga nema ništa od sterilisanja. Kuhinja se briše češće, prosto, ima mrvica, šporet se zaprlja, pa smrdi kad upališ ringlu, a oduzima 2min vremena, te mi nije teško, nekad ga brišem i svaki dan. Kupatilo po potrebi, nekad brišem wc šolju svaki dan (eh kada bi se ti dečaci skoncentrisali da pogode wc šolju! [sm=smiley29.gif]), nekada ne. Podove prebrišem još jednom negde sredinom nedelje (sreda ili četvrtak). Prašinu vidim samo na TV i tom elementu na kom stoji TV (pošto je tamne boje), sve ostalo mi je natur bukva, i tu se ne vidi (što ne znači da je nema, ali ne dajem ni 5 para na to). Dakle, ne, ne živimo u extremno čistim uslovima, niti to želim. Ja cistim prasinu dva puta nedeljno, usisavam nekada svaki drugi dan (mm izvede E u drugu prostoriju ili napolje, a vec se navikla pa zadnja dva dana usisavam bez problema), sporet svaki dan, sudovi isto, podovi svaki drugi, kupatilo isto. I uvek mi nesto nesredjeno - mozda neoprane plisane igracke ili neopeglane stvari.
|
|
|
|