Verolina -> RE: Da li postizete da vam kuca uvek bude sredjena (31.7.2014 0:13:01)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: bubulence didy, sta da ti kazem, ja sam dupla devica [sm=smiley36.gif] Didy,Bubi i ja sam devica,prokleti pedantni znak [sm=smiley36.gif] Dok sam bila trudna nisam uspevala da odradim sve a i mm mi nije dozvoljavao,pa sam rekla "kad se porodim i čim budem mogla da se savijam prvo ću da oribam parket i da nalakiram nokte na nogama" [sm=smiley36.gif] Volim da mi je red,ali sam odavno sebe naučila da ne šizim ako ne postignem sve,jer mi device smo stvarno malko otkačene. Od kako se Mila rodila,ne znam kako postižem,imam upalu mišića [sm=smiley29.gif] Mislim da smo mi svi flipnuti u glavu nezavisno od znaka.[sm=smiley36.gif] Ja sizim kad moj muz nocu ustane da jede, lubenice npr. i onda sve ostavi na stolu, tacnu, ljusku, noz , semenke...a onda pije vodu ili sok i to ostavi pored. Volim kad ujutro ustanem da otvorim prozor, udahnem vazduh i stavim kafu u cistoj kuhinji..Grrr...Moj muz je aljkav do zla boga, carape tamo, majica vamo....kad se kupa nikada prljav ves ne ostavlja u korpu nego na korpu...da nekad namesti krevet ujutro, aaaaaaaaa, ne, to se kod njega ne desava.... I ne moze ga covek opasuljiti. Zapravo je vrlo lako odrzavati kucu kad ukucani paze malo. Ovako, kad trcis za svima to je propast. A da, ja zivotinje u stanu zato i nemam, jer to bi bilo samoubistvo. Ne mogu da gledam dlake i gade mi se.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|