Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:38:37
|
|
|
|
emicaa
|
Branki nisam ispratila,jesi li se ti nadala da neces dobiti? Princezice cekamo cekamo 😊
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:44:51
|
|
|
|
princezicaaa
|
Evo princezi a da se javi, od princezice postala Baba Jeca. 🤣 Evo samo da napišem moje simptome, od menstruacije ništa još, temperatura i dalje 36,8 nenormalno mučnine, sinoć sam radila do ponoći, kada sam došla dok sam se istuširala i legla bilo je jedan, međutim sam morala da ustanem, povraćala sam. Od jutros katastrofa, samo mi se odjednom pojavi da krenem da rigam, ali nemam nista da izbacim. Jutros sam jela samo grisine, ne mogu ništa drugo. Evo malo pre pričam sa mamom na telefon i samo odjednom mi krenu ruganje,ja sam njoj nagovestila nešto, ali joj još ništa nisam rekla sigurno, jer ni ja ne znam. A da nisam mogla da izdržim i noc kada sam došla kući, uradila sam test, T linija je skroz bleda, ali se vidi, a C linija je bordo, nije ni crvena. Videćemo šta je, sačekacu još neki dan da vidim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:47:13
|
|
|
|
emicaa
|
Svaka cas_t pa mozes tako cekati,ja bih vjetovatno jutros odmah jos jedan odradila 😁 i nadam se da je to to,da te selimo u trudnicke teme 😊
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:53:32
|
|
|
|
bubulence
|
Druga linija je bleda? Ako jeste test je pozitivan samo je u pitanju rana trudnoca😁❤️
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:53:56
|
|
|
|
princezicaaa
|
Dace Bog, ali ove mučnine su ne podnosljive, ali ako je trudnoća u pitanju i to ćemo izdržati. To je najmanji problem. Mogu, zato što sam već pisala, da uvek imam PMS od 7-15 dana, sada nista. Samo su mi natecene grudi, ali bol nije isti kao u PMS-u i pojavile mi se kvrzice oko bradavice na areoli
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 8:54:51
|
|
|
|
princezicaaa
|
Bleda i kada se slika, ne vidi se, ali ovako se vidi lepo, samo bleda. Da nije evappracijska, to se plašim. Inače postavila bih sliku, ali džaba, ništa se ne bi videlo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 9:14:36
|
|
|
|
bubulence
|
Ne znam, mislim da je prerano za takve simptome, mislim da je vise na psihickoj bazi. Ali ako postoji bilo kakva druga linija znaci da je trudnoca tu 😁. Najbolje bi bilo da odes i uradis betu, ona je jedina 100% sigurna i odmah ces znati koja si nedelja i kada da odes kod dr.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 9:16:02
|
|
|
|
princezicaaa
|
Ma kakva psihička ni ne razmišljam o tome, eto odjednom sam nesto kod sebe primetila čudno i tada prvi put kada sam pisala. Ali videćemo, sačeka emo bar do petka pa ćemo videti. U svakom slučaju hvala na odgovoru. 🥰❤️😘
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 9:17:35
|
|
|
|
princezicaaa
|
Ma kakva psiha, nisam ni razmišljala o tome, jednostavno sam videla i oset_ila neke promene na sebi i svom organizmu, baš tada kada sam pisala. Ali videćemo do petka, pa ćemo uraditi betu,. Mislim da je ona i bolja, nego test. U svakom slučaju hvala na odgovoru. 😘❤️🥰
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 9:21:38
|
|
|
|
bubulence
|
Jeste, bolja je, pouzdanija.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 9:22:39
|
|
|
|
princezicaaa
|
Javljam ja sve u svakom slučaju šta god da bude. Možda i pišem danas ako me bude još nešto mučili. 🤣
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 21:30:13
|
|
|
|
branki*
|
JaoOO. Uzmi test i ponovi za dva dana.ako je i bleda druga crta ,ok je.samo da se vidi.baš navijam!!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 22:24:13
|
|
|
|
emicaa
|
Cim vidim da je aktivna tema ulazim da vidim ima li novosti 😁
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 22:28:14
|
|
|
|
princezicaaa
|
Hehehe, treba da nas bude još više. Nego je nesto mršavo. 🤣
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 5.2.2020 22:39:28
|
|
|
|
emicaa
|
Od mene cete samo dobiti navijanje i podrsku 😂
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 6.2.2020 20:00:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima li novi testic?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 8.2.2020 21:21:45
|
|
|
|
smeško
|
Принцезице, браво! Бледа црта је рана трудноћа!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 11:36:00
|
|
|
|
smeško
|
Принцезице, шта би?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 11:50:42
|
|
|
|
princezicaaa
|
Ja sam zaboravila da odgovorim, izgleda da oni svi simptomi su bili PMS, to su sada kod mene novi simptomi, ništa od trudnoce, dobila sam. Ali se javljam u svakom slučaju ako bude nešto, možda neću pisati, ali vas pratim.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 11:57:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Bice,bice..kazem ti ja,sve je isto🤪
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 11:59:21
|
|
|
|
emicaa
|
Princezice ja se nadam da ti je ovo zadnja menstruacija u ovoj godini 😁
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 12:02:20
|
|
|
|
princezicaaa
|
I ja se tako nadam. Daj Boze da bude pozitivnooo. Što želim svima vama koje čekate da ugledate svoje plusice i druge crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 12:32:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Princezice, zelim ti dve crtice sledecu medec, mozda je ovo bila biohemijska trudnoca cim se videla bleda crtica na testu, ne brini, samo napred, bice dve crtice uskoro! 😊
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 12:33:09
|
|
|
|
princezicaaa
|
Hvala Ivanka 75 puno. Daće Bog. 🤗😍🥰😘😊
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 11.2.2020 14:06:02
|
|
|
|
branki*
|
jao,princezice.. smorih se,zao mi je,verujem da si i ti.ali,bice,bice,samo se opusti i ne razmisljaj ako mozes.kad se setim koliko sam se ja opterecivala,ajojjj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?