Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.9.2019 19:18:27
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam za to da nam posalje novu fotku pa da se svi zajedno veselimo 😊
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 20.9.2019 20:17:17
|
|
|
|
Sisolinos
|
Hocu.. samo cemo sacekati ponedeljak kada bih trebala da (ne)dobijem i da vidimo, javljam se sa slicicom nadam se cistom i jasnom 😊
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.9.2019 12:21:23
|
|
|
|
flamingos
|
Mislim da ima druge linije.Javi,držim fige.Srećnoooo!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 21.9.2019 22:39:52
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
I ja mislim da ima dve linije. U svakom slucaju SRECNO ❤
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 22.9.2019 14:25:09
|
|
|
|
Sisolinos
|
Hvala divni ste! Javljam se sutra 🧡
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 7:49:43
|
|
|
|
Sisolinos
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 7:50:23
|
|
|
|
Sisolinos
|
Pa sad i nije nesto jasnija 😂
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 7:56:04
|
|
|
|
Milena18
|
Vidi se druga crtica. Jeste bleda, ali se vidi.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 8:45:06
|
|
|
|
emicaa
|
Sisolinos vidi se vidi 😊 bez natezanja ociju i zagledanja je vidljiva 😊
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 8:49:26
|
|
|
|
Sisolinos
|
Emicee 🤗... Ostaje mi onda betu da uradim 😍
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 9:14:02
|
|
|
|
bubulence
|
To je to, trudnoca ali mala❤️
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 13:31:15
|
|
|
|
Sisolinos
|
Zeneee i krv pokazuje 65, nestoo trudna 😍
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 14:20:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Jasnija je,cestitam!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 14:32:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vidi se..Cestitam!Ja kad sam radila test bila sam 8 nedelja. I stalno osecala neki sladak ukus u ustima. Pa je krenulo povracanje. Posto do posla idem autobusom nekih 10min to je bilo toliko kriticno i mislila sam da cu svakog trenutka da se ispovracam po nekome. I onda je usledio test i dve linije isto kao tvoje, jedna bleda, a jedna se bas videla. Ali je ginekoloski pregled potvrdio.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2019 15:57:12
|
|
|
|
Sisolinos
|
Mirko Svirko hvala, meni ovo nije prva trudnoca od simptoma imam samo bolne grudi toliko da peku koliko bole i interesantno da sam ovaj put imala gorusicu... A nju sam imala u dve prethodne ali tek negde u 6. mesecu.. Zato sam i posumnjala jer inace nemam je nikada 😊
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.9.2019 9:17:24
|
|
|
|
emicaa
|
Sisolinos cestitam 😊 sad nam se preseli u temu za trudnice 😊
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 25.9.2019 11:17:34
|
|
|
|
vocicana
|
Crstitam Sisolinos, bravo. Uradi jos ibetu kroz nedelju dana i brisi u
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 14.12.2019 13:42:35
|
|
|
|
Dragce86
|
Meni se gadilo kad sam prala zube, kao da cu da povratim i imala sam bolove u grudima i jaaaako mi se spavalo :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 14.12.2019 13:45:47
|
|
|
|
Slavkic
|
Ja uopste nisam imala znakove trudnoce osim sto mi je ciklus kasnio
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.2.2020 21:39:31
|
|
|
|
princezicaaa
|
Evo da vam se i ja pridružim, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacije su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodju posle nekih petnaest minuta, često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanica, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, previše spavam, što u mom slučaju je retkost,sada mogu da spavam po ceo dan, a kada sam budna osećam se pospan, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 4 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.2.2020 22:07:31
|
|
|
|
smeško
|
Princezice, kao sto si napisala, moze biti i ne mora. Ja nisam imala bilo kakve znake. Kasnije mi se stalno spavalo npr. Cek, u prvoj sam imala glavobolju, da. I neznatno povisenu T, do 37.5. U drugim nisam. Uradi betu za dan, dva. To ti je jedino merodavno.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 1.2.2020 23:54:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Pms,trudnoca,sve sy isti simptomi..beta i test su najbolji pokazatelj..3 trudnoce,sve razlicite..nijednom nisam bila 100% sigurna..da ne kazem da sam 2 puta mislila samo sto nisam dobila,i tako sam se i osecala..kao samo sto nije.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.2.2020 6:19:11
|
|
|
|
princezicaaa
|
Hvala vam na odgovoru, drago mi je da mogu sa vama da podelim, znači mi mišljenje, pogotovu iskusnih. Nama bi bila prva i bili bi presrećni. Evo celu noć sam se vrtela, muči me nesanica, toalet, vrtoglavice. A sto se tice trudnoce, ne znam nista, jedino sto čitam na forumu da su simptomi kao u PMS-u. A ja nemam čak ni PMS simptom. 🤣
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.2.2020 8:46:24
|
|
|
|
branki*
|
Prinzecice, navijam da jesi. Uradi testo dana kada bi trebalo da dobiješ. Nema baš sigurnih znakova trudnoće, p ogotovo tih ranih.ja se sećam da su me grudi baš bolele i malo otekle.eto to .mada,to može i kod pms-a da bude.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.2.2020 8:49:30
|
|
|
|
princezicaaa
|
Brani, hvala na odgovoru. Evo noćas sam imala nesanicu, celu noć sam se samo okretala po krevetu, jutros glavobolja, trčanje u toalet. Videćemo, ima još par dana pa ćemo uraditi jedan testic ili odmah BHCG. Ali mi prija sa vama da se dopisujem i da čujem vaše savete i vaše simptome koje ste imali. 🤣😘💋
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?