princezicaaa -> RE: Znaci trudnoće III deo (1.2.2020 21:39:31)
|
Evo da vam se i ja pridružim, počela sam da čitam od početka šta ste sve pisale i vidim da je sve možda, a možda i nije. Pa me interesuje, ako moze neka da mi kaze da li je imala sličan simptom kao i ja. Menstruacije su mi redovne na 29 dan, prošli mesec mi je kasnila 6 dana i dobila sam, trajala je 6 dana. Međutim, dešava mi se od prestanka menstruacija da mi se odjednom samo pojave glavobolje, koje prodju posle nekih petnaest minuta, često mokrim, idem na nekih pola sata do sat vremena u wc, nesanica, traženje limunade, sinoć sam u jedan ustala i pravila limunadu, muče me glasovi, previše spavam, što u mom slučaju je retkost,sada mogu da spavam po ceo dan, a kada sam budna osećam se pospan, temperatura 36,9 evo i sada sam je merila, inače mi je normalna temperatura 36,6. Po kalendaru bih trebala da dobijem za 4 dana, ali nemam nikakav simptom PMS-A. I da, smucio mi se cimet i imam u ustima bljutav ukus,čak i šta više mi se zgadila banana koju sam obožavala da jedem. Izvinjavam se na dugom postu. I zahvaljujem se na odgovoru.
|
|
|
|