Maslacak15 -> RE: Znaci trudnoće III deo (27.8.2019 9:31:06)
|
neki od standardnih testova iz DMa i lilija bi morali da budu sasvim dovoljni. za prve dve trudnoce sam koristila clear blue ( obican, ne digitalni') za trecu testamed mislim, to je ovde neeki lokalni, nista specijalno , isto DM roba. I ko sto rekoh nisam uzalud naucnik[sm=smiley36.gif]. Kad sam imala missed u 9 oj nedelji, uradila sam medikamentoznu kiretazu citotech vaginaletama. HCG je dan posle bio jos uvek 2220. I moja doktorka je sa pravom insistirala da ispratii do kraja, da bi bili sigurni da je sve stvarno izaslo ( inace bh morala na reviziju tj hirusko ciscenjee). Vadila sam svakih 4-5 dana krv da pratim pad bete. I onda sam posto sam radoznala bila koristila kod kuce i urinske stapice. Do beta HCG >100 test je jako pozitivan, sa Beta HCG 50 crta se i dalje jasno vidi, a bledu liniju kao senku sam nazirala i na beta 11. Tek kad je beta u krvi bila 0, urinski test je bio negativan. Tako da sam se najkonkretnije moguce uverila da su testovi jako dobri. Sa anom sam posle zatrudnela i uradila test, dva dana pre nego sto je trebalo da dobijem- kranje jednoznacno pozitivan. Ok mozda ja imam trudnoce sa visokim HCG om, i svakako savetujem da sacekate otprilike dan kad treba da dobijete, ili dan dva posle ali nema potrebe cekati deset dana. Uvek naravno moze da se desi neka losa sarza, greska proizvodjaca sta znam, ali je tehnologija kao takva vrlo pouzdana- verujte mi na rec[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|