Ponoćna Ruža -> RE: Znaci trudnoće III deo (6.8.2018 10:04:59)
|
Ćao svima, potrebna mi je vaša pomoć [sm=smiley1.gif] Dva meseca radimo na [sm=duda.gif] i neprestano lovim znake. Pre su mi ciklusi bili redovni, a poslednja 3 meseca su se malo produžili, pa nisam sigurna, ali po mojoj proceni sam ovulaciju najverovatnije imala oko 29.07. Pre dva dana me je počelo mučiti učestalo mokrenje, s tim da pri kaju mokrenja osećam kao bol, tj više kao neki pritisak u bešici i kraj, a imam osećaj kao da se nisam skroz ispraznila. Inače me ne boli, nema peckanja ni ništa slično. Ne znam da li to može biti znak ili samo neka upala/prehlada? Juče i jutros sam nakon brisanja na papiru videla po jedan jedva primetan krvav komadić, kao neki sitan kapilar. Interesuje me da li implantacijsko krvarenje može tako izgledati, s obzirom da bi mogla upravo ovih dana da se dešava implantacija? Od svega mi je najsumnjivije što sam poslednja dva dana neprestano gladna, a inače u pms-u uvek gubim apetit. Šta mislite, da li je moguće da je sve navedeno znak za [sm=rozacrtici.gif] ili samo umišljam? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|