Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 13.9.2017 22:43:36
|
|
|
|
krin 40
|
Može se zatrudneti i tada ali mi ke malo prerano za sve te simptome.Uradi betu i znaćeš situaciju
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 13.9.2017 23:41:27
|
|
|
|
totika
|
Hvala na brzom odgovoru
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 14.9.2017 7:43:15
|
|
|
|
krin 40
|
Nema na čemu
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 13:31:47
|
|
|
|
CicaMica123
|
Prvo pozdrav svim zeMskama nova sam ovde ...imam jedno pitanje... naime,zadnja mesecnica mi je bila 30.8. Nezasticen odnos sam imala dan do 2 pred ovulaciju ,tacnije 11.8na 12.8 i 16.8. Merila sam bt i sve do danas je bila izmedju 36,9 do 37,1 . Sve do jutros gde sam imala 37,2 37,3 .... danas mi je 24dc . Osetila sam zbog te temperature i jezu . A nemam nikakvog znaka prehlade i sl. Osim sto me nekih 10 dana samo kad legnem muci nos pomalo pa moram da stavim kapi za nos da se kojim slucajem ne bi budila nocu ,ali mogu da disem ...uostalom ,sad sam pila caj koji vec neko vreme pijem od kamilice i imao je cudan ukus nesto slicno deterdzentu za sudove .prosula sam ga i isorala solju ,napravila novi ali isto. Dala sam decku da proba i kaze normalan je . Da li postoji mogucnost da sam trudna ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 13:44:31
|
|
|
|
krin 40
|
Obzirom da si imala ciljani odnos a i da ti ne opada temperatura postoji mogućnost.Možeš i test da uradiš.Navijamo da jeste
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 14:05:29
|
|
|
|
CicaMica123
|
Joj ja se nadam da je trebalo bi da dobijem ili ipak ne 27. To je za 4 dana ? Da li je rano za test?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 14:12:22
|
|
|
|
krin 40
|
Pa zavisi kada je bila O.Možeš ujutro da uradiš.Čisto da probaš Ja sam obožavala da radim testove.Manijak Ako si strpljiva sačekaj dan (ne)očekivane Nastavi da pratiš bt
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 14:27:18
|
|
|
|
CicaMica123
|
Hvala na odg. Javljm sta je bilo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 14:35:26
|
|
|
|
krin 40
|
Čekamo i navijamo
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 14:38:01
|
|
|
|
CicaMica123
|
Inace imam redovne cikluse na 28 dana . Ovulacija je bila 14dc tj 13.9 i 14.9
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 15:55:07
|
|
|
|
Maslacak15
|
to zavisi od dana implantacije i od inicijalnog uspona HCG koji je individualan. Zato se preporucuje dan izostajanja menstruacije jel su testovi tada 99% pouzdani. Moguce je naravno detektovati i ranije. Ja sam trebalo da dobijem u cetvrtak, ali sam u ponedeljak, utorak skapirala da je situacija krajnje sumnjiva i uradila test vec u utorak posle posla sa vecernjim urinom ( koji nije koncentrisan) i bio je bas jako pozitivan. Tako da definitivno moze i pre, ali postoji rizik od lazno negativnog rezultata.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 23.9.2017 21:03:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izvadi krv pa ces tada znati. Navijamo! Javi rezultate.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.9.2017 12:22:05
|
|
|
|
CicaMica123
|
Radila sam jutros i bio je negativan . Ali eto mozda postoji nade za ovaj mesec :-) jos 3 dana do mesecnice ili ipak ne .Pa ako izostane :-) Ako nista ,idemo dalje :-) mlada sam ,imam 23 ,zdrava i on ,pa .... idemo dalje :-)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.9.2017 12:36:52
|
|
|
|
CicaMica123
|
Maslacak15 ČESTITAM!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 24.9.2017 12:50:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
CicaMaco, pisi nam u crticama da zajedno cekamo KLIK
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.10.2017 12:12:18
|
|
|
|
Cvetic17
|
Moja supruga je imala samo 2x mucnine ali je zato spavala na pocetku trudnoce kao slon! Znao sam da sam nesto "napravio" :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2017 12:14:29
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod mene su znaci krenule bukvalno od prvog dana. Mucnina,pospanost,cudan osecaj u stomaku,nesto kao period pred ciklis samo sto je sve,makar u mom slucaju,bilo mnogo izrazenije.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.10.2017 12:18:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja znam da sam trudna i pre testa,zapusen nos,mucnina.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 16.7.2018 15:39:17
|
|
|
|
lavica76
|
Devojke imam potanje ..poslednje 3 M bile su na 26 dana..od toga poslednja je pocela 26 juna trajala 5,6 dana....po simptomima rekla bih da je ovulacija bila 7 jula...imali smo ciljane odnose dan pre ,taj dan i dan posle...ja od 11 jula vec imam simptome otecene bolne grudi,pospanost ...umor .cak i blaga vrtoglavica povremeno..za pms mi je to nekako mnogo rano krenulo... sledeca ocekivana M bi trebala da dude 22 jula s obzirom kao sto rekok poslednje su dolazile na 26 dana. Sta mislite da li postoji sansa da sam trudna ????? jako bih volela..dace Bog
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 16.7.2018 22:11:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je to rano za simptome trudnoce... Sacekaj datum očekivane menstruacije i uradi tada betu. Pozdrav i srećno.
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 17.7.2018 12:11:37
|
|
|
|
emicaa
|
Slazem se sa Ivanom. Mozda samo od zelje da si trudna osjetis sve te simptome
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2018 19:30:01
|
|
|
|
mama ivane
|
Caos treba mi vase misljenje, kasni mi pms danas 4 dan , da pocnem ovako pre 7 dana sam imala mucninu povracanje , promena raspolozenja, ima 10 dana kako me boli dodji deo stomaka, od pre 2 dana me strasno bole krsta, od jutros imam blagu napetost u grudima na dodir boluckaju , radila sam 2 testa za trudnocu 1 pre 4 dana i 2 jutros oba su bila negativna, sta vi mislite da li sam trudna ili ne? Vase misljenje?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2018 20:24:10
|
|
|
|
Maslacak15
|
ako je test negativan nisi trudna. Prilicno su pouzdani. Jedino postoji mogucnost da se ovulacija pomerila pa da ti zato kasni i da si prerano testirala. Ako ciklus ne stigne ponovi test za 2-3 dana.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2018 22:01:09
|
|
|
|
mama ivane
|
Dobijam tacno na 28 dana a ovulacija mi je bila 14 dana od dobijanja pmsa, pa sad neznam sta da kazem!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 19.7.2018 22:16:40
|
|
|
|
Maslacak15
|
mama ivane taj scenario je nemoguc. Ne mozes da ovuliras 14 dan i da jos nisi dobila. A da je test negativan. To je prosto nemoguce. Lutealna faza od 18 dana je prakticno sigurno trudnoca. Lutealna faza nikad ne traje duze od 15 dana, a i to je dugo. Ali nema razloga da ti onda aposle 4 dana kasnjenja test bude negativan. Beta bi morala da bude vec nekoliko stotina ako si stvarno ovulirala tad kad kazes. Ali ako nisi merila bazalnu temperaturu ili radila LH stapice ja mislim da ne mozes bas biti sigurna kad si ovulirala. U svakom slucaju nema razloga da se brines. Odstupanja od ciklusa se desavaju i kod zena sa super redovnim ciklusom. Moze da se desi. sto se povracanja tice to je malo prerano. Jesu zene razlicite ali obicno mucnine vezane za trudnocu krecu tek od neke 5-6 nedelje kad poraste HCG. Meni je ranija mucnina pre znak PMSa. Dok sam bila mladja umela sam i da povracam kad dobijem. Lavice da li si ti kontrolisala ponovo tvoj prolaktin?? Svi pomenuti simptomi oce od povisenog prolaktina.. Tesko je zatrudneti sa visokim prolaktinom.
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 19.7.2018 22:23:33 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?