AnaMarija87
|
Devojke, ako neka moze da mi pomogne...bila bih zahvalna. Nova sam na forumu i totalno neupucena u simptome :). Do sad nikad nisam radila na bebici, tek smo ovaj mesec poceli. Trudnoca mi nije pala na pamet, jer je m otisao na put u ponedeljak, a moja ovulacija je valjda bila u cetvrtak. A sve mi je pocelo pre tih 8 dana, bol u jajnicima, vodena i neka cudna sluz i temperatura koja je samo odjednom skocila na 37,4 a nisam prehladjena. Bila sam ubedjena da imam upalu jajnika, ali mi ginekolog kaze sutradan da nije. Pregleda me, uradi ulrazvuk i kaze da je bila ovulacija taj dan.Inace ja nikad tacno ne znam kad mi je o. Kaze mi tad da temperatura zna da skoci od nje.VIdela neku slobodnu tecnost ( ja prvi put to tad cula, kao pala sa Marsa :) ). I dalje sam insistirala da je upala jajnika , pa mi je zena posle par dana uradila sve brise i sve ok. Od te navodne ovulacije su krenule moje muke. Bol u jajnicima se malo smirio, sad me vise nekako probadaju, kao zigaju..desni vise, a ovulacija bila na levom. Temperatura od tad od 37 do 37, 4. Ujutru odmah 37, preko dana najvise 37,4 i uvece kasno padne na 36,9.ispod ne. Udari me toplota u glavu, kao da gorim.Imam osecaj da je 40...izmerim a ona 37,3. Radila sam KKS, urin, urinokulturu, ultrazvuk donjeg abdomena...sve ok. Poslali me kuci i rekli da se nalivam cajevima. Ja sama ceprkam po netu i trazim razloge temperature, slucajno nabasam negde da ta temperatura moze biti znak rane trudnoce. Inace mi je dr rekla da posle 7 dana od ovulacije izvadim progesteron, da vidimo kakva je bila ovulacija. Rezultat mi je 70, a dozvoljeno od 5,9 do 86. Valjda je to ok, ako neka zna? Idem kod dr u ponedeljak. Inace nikakve simptome nemam, sem umora i lupa mi srce jako brzo.. mada je to mozda i panika. Ne bole me grudi, nije mi muka, ne piskim cesto :) ... nista. Jedino sto ja 10-12 dana pred menstruaciju znam da cu dobiti, krenu grcevi blagi... sad nista, a ako je ginekolog u pravu i bila o...ja trebam dobiti za 5 dana. Izvinjavam se na ovako dugom postu. Plasim se ove temperature, ali sam slucajno negde procitala da ona moze biti rabi znak...mada mi to bas cudno. Pomagajte :)
|