gdja meda -> RE: Znaci trudnoće III deo (7.2.2015 16:16:11)
|
Pozdrav, drage devojke! [sm=smiley1.gif] Imam pitanje - postoji li sansa da Baby rapid pogresi i pokaze negativno ako se uradi dva - tri dana pred ocekivanu menstruaciju? Naime, poslednju menstruaciju sam imala 7. januara i sto se ciklusa tice, tu je sve kako treba, dan u dan (retko se desava da bude gore - dole jedan dan, ali ne vise od toga). Poslednjih nekoliko dana sam cesto piskila, imala sam i par momenata kad sam imala nagon za povracanjem, ali nisam povracala, bole me krsta i ja nestrpljiva, uradim test koji je pokazao da nisam trudna. U celoj situaciji me buni sto me uvek pred dobijanje bas bole grudi i budu jako oset__ljive, sada apsolutno nista i takodje me ne bole krsta do dana dok ne dobijem. Cekala sam juce da dobijem - nisam, danas isto tako, s tim sto danas me krsta otkidaju i imam utisak kao da ce svakog momenta da krene... Svi simptomi koje imam jednostavno nisu simptomi koje imam inace, a muz mi je rekao da, iako me uopste ne bole grudi, ima utisak da su teze i da su otisle u sirinu. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley22.gif] Ne znam sta da mislim... svakako cu da odem u ponedeljak da izvadim betu ukoliko do tad ne dobijem, ali verujte mi, toliko zelimo dete da sam sva sludjena, cas verujem testu, cas nikako ne i tako bih volela da ne dobijem i da i ja vidim [sm=rozacrtici.gif] . Samo da dodam, jedan dan sam imala u stomaku osecaj, ne znam ni sama kako da ga opisem - kao, na primer, kad radite trbusnjake, pa posle toga osecate zmarke, kao da vam se misici zatezu i cak sam uhvatila sebe kako nesvesno uvlacim stomak, a postanem toga svesna tek kad mi bude neprijatan osecaj. Eto, izjadah se za sve pare. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|