RE: Znaci trudnoće III deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

srculence25 -> RE: Znaci trudnoće III deo (12.7.2014 15:47:38)

i ja sam svaki cas mislila da cu dobiti i danima nosila ulozak.Taj dan kad sam trebala dobiti imala sam trag braon i nista samo taj..Krajem mesec opet taj trag ali nista.Uradim test kad ostanem u cudu pizitivan.Danas je tacno drugi mesec kako sam redovno trebala dobiti i pojavi mi se kao gust sekret boje braon i pocinje da me brine

micamica -> RE: Znaci trudnoće III deo (15.7.2014 17:15:42)

tu negde kad je trebala [sm=hudicek1.gif] stici imala sam mucnine,vtroglavice,nisam ujutru zube mogla oprati,sad par dana nemam mucnine,a i dalje zube ne mogu oprati,da li je to normalno da svaki dan oko nedelju dana sam imala mucnine,sad nista...

srculence25 -> RE: Znaci trudnoće III deo (18.7.2014 11:31:24)

[img]http://www.dodaj.rs/f/0/QJ/3s1Jw0WK/picture-057.jpg[/img]

srculence25 -> RE: Znaci trudnoće III deo (18.7.2014 11:37:37)

[img]http://www.dodaj.rs/t/0/QJ/3s1Jw0WK/1/picture-057.jpg[/img]

Pirgava -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.8.2014 8:36:31)

Pozz svima. Poslednju menstruaciju sam imala 26.07. sledeću sam trebala dobiti 20.08. malo me je stomak boleo kao pred mens. ali evo sad mi kasni već 6 dana. Stomak me tek nekad zaboli, ali me zato grudi bas bole, ujutru kada se probudim manje bole, ali kako dan odmiče bol je jača i uveče se jedva namestim na stomaku da spavam. Druge neke simptome nemam. Da li je moguće da sam trudna i koliko još da čekam pre nego uradim test?

branki* -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.8.2014 8:40:20)

pirgava,vrlo je moguce da si trudna.meni je isto tako bilo.test moze i sad da uradis,ali najbolje prvu jutarnju mokracu,tako da mozes sutra da radis.

Pirgava -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.8.2014 8:46:22)

Hvala [sm=smiley1.gif] malo mi je frka, šta ako nisam trudna, zbog čega mi onda kasni, pošto mi nikada nije kasnila. Pošto sam paničar najgore misli će mi se motati po glavi [sm=smiley5.gif]

branki* -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.8.2014 8:49:02)

verujem da je tako,i ja nisam dugo htela da radim test,sve sam mislila da je neverovatno da sam trudna...ALI,to sto te bole grudi je dobar znak,a i stomak ume da zigne kao pred menstruaciju.
nema na cemu,nadam se da si trudna,javi nam kakav je rezultat[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.8.2014 8:50:38)

sve moze i ne mora da znaci...test mozes i odmah da uradis..pokazace ako su tu[sm=rozacrtici.gif]

Pirgava -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.8.2014 7:56:49)

Uradila sam juče ujutro test i pojavile su se [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley4.gif] čekam još par dana, pa ću kod dr-a.

vonavoj -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.8.2014 7:59:17)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.8.2014 8:20:02)

Cestitam Pirgava [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.8.2014 9:27:09)

bravo,pirgava[sm=bravo.gif]cekamo te sad kod nas u trudnickim razgovorima[sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.8.2014 11:55:50)

Pirgava,[sm=bravo.gif] Cestitam [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Znaci trudnoće III deo (4.9.2014 9:48:30)

Da li je neka od vas imala curenje kolostruma na samom pocetku trudnoce, par dana posle oplodnje?

Mala Elena -> RE: Znaci trudnoće III deo (4.9.2014 9:53:08)

Ne, nisam ni cula da je to moguce Anoniman. Tebi se to desava ili pitas onako ?
Meni je oko 6 .meseca, samo jednom procurelo i stalo...kazu kome se to desi imace mleka .

serpica -> RE: Znaci trudnoće III deo (4.9.2014 9:58:26)

Anonimna ako si skoro prestala da dojis mozda je to mleko,ne znam,ako ti je prva trudnoca ne verujem da moze tako rano da se javi kolistrum,javice se neko ko se bolje razume.

branki* -> RE: Znaci trudnoće III deo (4.9.2014 10:00:34)

anonimna,to nije taj kolostrum sto ti mislis,nemoguce je da se javi pa dana po oplodnji.idi prekontrolisi grudi.meni je koleginica imala to neko curenje iz grudi,a nije trudna,imala je neke ciste po grudima,i hormoni su joj bili u haosu,prolaktin valjda ili progesteron,da ne lupam.

Mala Elena -> RE: Znaci trudnoće III deo (4.9.2014 10:11:27)

Sto se tice znaka trudnoce , samo mi je ciklus izostao i mozda sam bila umornija nego inace .Bili smo na moru i misleci da se ciklus poremetio samo zbog drugacije klime. Normalno sam se suncala , kupala itd a ni slutila da u meni raste mali zivot ...[sm=smiley36.gif]
Vratili se sa mora, jos nista . Dodje i 13-ti dan rekoh da proverim i bio je pozitivan.Juuupiii ! Kazu da je broj 13 baksuzan , meni je doneo srecu ![sm=smiley1.gif]

annalicious -> RE: Znaci trudnoće III deo (14.9.2014 12:16:54)

Drage devojke, ja sam provela mesece prateci vas. I cekala svoje simptome i svakog meseca prepoznavala znake trudnoce i naravno svaki put je [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] stizala na vreme ili sa malim zakasnjenjem.
Juce mi je bio 35 dc i posto mi je to vec 3-4 dana kako [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kasni, ja resim da uradim test kod kuce, i to uvece.
I devojke, eto moje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Odem odmah da uradim betu, i to je to, potvrdjeno. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sto se tice simptoma, skoro nista. Malo ziganje u ledjima i donjem stomaku, sto sam ja protumacila kao pred M. I pojacan sekret ali nekako vodenkast. I to je to. Grudi nista, bradavice nista, zatvor nista.
Puno pozz!!! 

branki* -> RE: Znaci trudnoće III deo (14.9.2014 12:20:26)

bravo[sm=bravo.gif]cestitam na trudnoci[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Znaci trudnoće III deo (14.9.2014 14:00:00)

Cestitamo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mlada_mama -> RE: Znaci trudnoće III deo (15.9.2014 11:35:54)

Pozz zene, ja ne znam da li pisem na pravoj temi ali da ne trazim sad napisacu ovde,
zm je bila 6.9, znaci tek sto je prosla, slabo, bezbolno i kratko (4 dana) je trajala. nakon toga 5 dana vidim da mi curi kolostrum iz obe dojke, pomalo, nista strasno, sledeci dan ledja (donji dio) ubi od bolova, da ne mogu da se namjestim citav dan, i sledeci dan me boli donji dio stomaka. Ja ne znam sta se desava i da li je za zabrinuti se ili ne.. narucila sam se kod svoje dr ali se ceka po mjesec dva, pa sad..

Anoniman -> RE: Znaci trudnoće III deo (15.9.2014 13:37:30)

MM jesi li prestala da dojis, kolostrum ne znaci samo[sm=nosecka.gif] proveri ti to sve detaljno, i obavezno idi kod dr, makar privatno, da sve isproveravas...

mlada_mama -> RE: Znaci trudnoće III deo (15.9.2014 13:41:33)

moja cura ce sad 2 godine u oktobru, a ja sam je dojila 3 mjeseca i mlijeko je prestalo jer sam imala operaciju zuci, zato mi i nije jasno...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>