BubaBubica -> RE: Znaci trudnoće III deo (30.11.2015 20:13:20)
|
Nadam se da će ovaj put biti sve ok, pa bih želea da upišem kako se osećam dok ne zaboravim. Iskreno, bez testa ne bih provalila da sam u drugom stanju pre izostanka [sm=hudicek1.gif] Pošto sam ja inače jako nestrpljiva osoba, uradila sam test 26 dc, i u roku od par sekundi su dve crtice bile tu [sm=smiley27.gif] Kad obraćate pažnju na najranije simptome trudnoće, evo po treći put da vam kažem da nema razlike od PMS-a. Jedino mi danas bilo ceo dan muka, pa možda i nije još od trudnoće, ne znam, al eto podstaklo me na to da napravim test i eto [sm=rozacrtici.gif] Takođe danas me ceo dan boli nekako čudno stomak, kao kad treba da dobijem ali je bol tup. Svuda, krsta, bokovi, materica. Grudi bolne ali u jednom delu dana se smiri u sledećem trenutku boliii... Ali opet, tako mi je bilo i prošlog ciklusa. Spava mi se, ali kad je ovakvo vreme meni se uvek spava [sm=smiley36.gif] stvarno ništa specijalno što bi me ubedilo - da, trudna sam! Ništa pre izostanka, ali opet svaki mesec sam imala osećaj da nije uspelo ali ovaj put je bilo suprotno, ma koliko sebe pokušavala da ubedim da nisam trudna, zbog mogućeg razočarenja, unutrašnji glas mi je govorio da jesam. To je bila razlika [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|