Bebilina -> RE: Radite li domaće zadatke sa decom (17.10.2013 0:49:50)
|
Sad u ovom razredu uglavnom sama radi, sama cita, ako je prakticni domaci u pitanju onda pomazemo tata ili ja. Ideje su njene, tu ne uticemo, samo realizaciju omogucimo. Recimo radile smo nas dve "sve o meni" projekat, pa je birala na netu fotografije koje ju opisuju, pravile smo na kolaz, stampale ga i onda ga je zalepila na vrecicu. Onda je sa tatom radila "staniste" za zivotinju po izboru i odlucila da kokoski napravi krevet sa posteljinom, tobogan i jos svakakve naprave [sm=smiley36.gif] To su zajedno sekli i lepili. Znaci maste joj ne nedostaje, to je cinjenica. Instrument smo vezbali za pocetak zajedno, dok se nije uhodala, sad vec sama sedne i svira Bitno mi je da je motivisana, da non-stop nesto pise, crta, pravi neke dijagrame, tabele, liste... Svaki dan nesto novo nosi uciteljici, tako da ni ona ni mi nemamo puno da dodamo na to sto sama radi. Nije dete koje treba terati na bilo sta, vise odvracati jer hoce previse. Evo veceras mi je dala zadatak da joj odstampam sliku jer je napisala pricu o plisancu kog je dobila na cuvanje zato sto je bila ljubazna, pa se je slikala sa njim i hoce sliku da zalepi uz pricu. Mislim za dete od 6god ja sam prezadovoljna. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|