Peace* -> RE: Radite li domaće zadatke sa decom (5.3.2015 9:32:24)
|
IZVORNA PORUKA: jelenan IZVORNA PORUKA: Peace* Do pre nekih 2 nedelje sam stalno sedela sa njim. Ne zato što mu trebam, nego da gledam kako on radi. [sm=zmeden.gif] Ako bih ga pustila samog, umeo je tri zadatka da radi 2 sata. [sm=zmeden.gif] Onda sam šiznula, i odlučila da je vreme da se osamostali. Odlučila sam čak i da više neću da saznajem dal je sve zapamtio šta je za domaći, da neću da molim mame da mi Viberom šalju zadatke koje nije stigao da prepiše, nego nek sam zove druga i nek mu diktira. Onda sam otišla kod učiteljice i rekla joj svoj plan i zahtevala da mu lupa kečeve u svesku (ne mora baš u dnevnik [sm=smiley36.gif]) za svaki prpust, i da mi javi ako ne funkcioniše moj plan, što je ona oberučke prihvatila. [sm=smiley1.gif] I gle čuda - nema propusta. Ređa 5-ice, domaći na mestu, sve pamti, sam pakuje torbu... I kod nas slicna situacija [sm=smiley19.gif] jos uvek nisam isla kod uciteljice ali sam mu ogranicila crtace i igrice a igracke sam spakovala, ako to ne sredi situaciju pokusacu kao i ti da razgovaram sa uciteljicom[sm=zmeden.gif] Kod nas to nije urodilo plodom, inatio se još više, nije imao zašto da požuri sa domaćim kad sam mu oduzela sve što voli. Najveća motivacija mu je "Ako završiš domaći u narednih sat, biće vremena da pozovemo Filipa na druženje".
|
|
|
|