Sanjica26 RR -> RE: Radite li domaće zadatke sa decom (29.11.2017 15:04:16)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Zato je M nije stigao da uradi domaci. Radio je vise od 3 sata i iz jednog predmeta nije stigao ni da pocne. Ovo vise nije normalno, zadati toliko domaceg je van svake pameti. Mnogo mi je zao sto je otisao u skolu razocaran jer nije sve uradio, ali ono ni ja ne bih stigla da uradim a ne dete koje je tek krenulo u skolu. Moram ici na razgovor kod uciteljice jer ovo nije prvi pit da deca dobiju domaceg koliko je necije nedeljno gradivo. Dosta dece ne uspeva da isprati tempo i smatram da je provblem u preobimnosti gradiva i ne vidim sta ce se postici ako su deca svakodnevno zatrpana samo skolskim obavezama bez vremena za vanskolske aktivnosti i igru. Bukvalno kao ih trenira za neko super takmicenje talenata. Ne svidja mi se sto mi je dete frustirano i optereceno skolom, previse je rano za ovoliko obaveza. IZVORNA PORUKA: Peace* Baš mi je žao što vam je tako. Kod nas u školi, u suprotnoj smeni, ima jedna učiteljica koja daje tako puno domaćeg. Naša učiteljica je skroz ok. Da recimo 1 ili 2 stranice iz udžbenika iz mate, ili 1 stranicu iz srpskog iz knjige. Marko je npr u ponedeljak završio nastavu u 16.40, otišao direktno na engleski od 17-18, odradio domaći posle toga i već u 19h mu je došao drugar. Juče je završio u 16.40, došao kući, uradio svet oko nas, otišao na džudo od 18-19h, kad se vratio uradio srpski, u već 20h bio pod tušem. Naša učiteljica recimo petkom ne daje domaći. Stava je da je vikend za igru dok su tako mali.
|
|
|
|