Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:21:49
|
|
|
|
Leax
|
Pa to prosla vec ponoc obnevidela sam vec. Cestitam dobitnicima
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:02:01
|
|
|
|
Dana 72
|
devojke ako zelite malo da se nasmejete otvorila sam novu temu" najkraci i najbolji vicevi"
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:14:22
|
|
|
|
Dana 72
|
Dobre smo , zaostajemo"samo" za 3000 pa to nije nista. Nadmasicemo mi to. Ako mogu poeni da se poklanjaju ja moje poklanjam Joki 3000 nije ništa, ali zaostajemo 30.000, ajmo u borbu
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.3.2013 1:39:39 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:28:03
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Dana 72 devojke ako zelite malo da se nasmejete otvorila sam novu temu" najkraci i najbolji vicevi" Ja napisah jedan. Daj, komentarisi albume,sad nije guzva pa brzo ide.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:38:58
|
|
|
|
dunja RR
|
ko je tu, ajmo u albume. pandina, napunila sam te bodovima sada
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:45:37
|
|
|
|
17 joka
|
ja naguram jos 10 bodova i idem u krevet ujutru ustajem u 6 vadim krv cim stignem eto me na RR ja sam sakupila samo 3000 boda zao mi sto nisam vise sutra cu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:47:36
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR ko je tu, ajmo u albume. pandina, napunila sam te bodovima sada HVALA TI, PUUUUUNO!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:50:19
|
|
|
|
pandina
|
Evooooooo jos jedan album da ubacim i mrtva da legnem! Laku noc, sve vas ljubim!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 1:58:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo devojke, sjajne ste stvarno! Ja ću još malo da radim, a usput da lajkam i komentarišem ;) Lako noć
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 2:21:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina Evo ja cu jos malo ostati dok me oci drze. Danas bih osvojila mnogo bolju nagradu nego sto sam osvojila juce, je l'' da, dunjic? Pa eto, tako se namestilo. Ali ko ga znati. Išarali smo sa nagradama, a ova kombinatorika sa bodovima, nikada se ne zna koji budeš. Ko zna zašto je to dobro [
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 5:17:20
|
|
|
|
Leax
|
Posto me je sin ranom zorom probudio ajde da i mama bude vredna pa sam otvorila novi album , Hvala svima za prethodne komentare koji su divni
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 6:45:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne računaju mi se bodovi kada komentarišem! Pisala sam tamo i u bašti, kad odem na albume kao da nisam prijavljena, mogu da komentarišem, ostane komentar da sam JA komentarisala, ali bodove ne dobijam?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 6:54:45
|
|
|
|
serpica
|
opet skoro 30000 razlike pihhh moje albume niko ne komentarise,ne znam da li ih vidite uopste????
< Poruku je uredio serpica -- 13.3.2013 6:56:13 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 6:59:39
|
|
|
|
Trcosava
|
Kad odem na tvoj profil, pa na albume baci me na slo RR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:02:38
|
|
|
|
Lu
|
Meni albumi super rade sad sam bila kod Leax, serpice odoh da vidim tvoj Ajd vidite jel ima slika u mom "Mi" albumu.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:09:55
|
|
|
|
serpica
|
LU ja ne mogu da otvorim tvoj sad bar nije toliko optereceno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:10:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Izbacuje mi server error ili me baci na rr.net kad odem na tvoje albume Lu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:18:13
|
|
|
|
Lu
|
Serpice ja ne mogu u tvoj album, izbaci me na rr.net, jel ti iko lajko išta u tom albumu? Možda nisi učitala slike kao ni ja, onaj moj album ne valja sad pravim novi. Pravi i ti novi, sad dok nije gužva
< Poruku je uredio Lu RR -- 13.3.2013 7:19:15 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:30:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Adulence ja vidim samo 5 slika?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:33:42
|
|
|
|
Skockica
|
Superiska ima novih slidza, bacam se na komentarisanje. I ja imam par vrucih tema, pazite da se ne ispecete
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:37:47
|
|
|
|
adulence
|
pa ne znam trco ima ih deset i cini mi se da imam komentare na svim sad cu da proverim...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:37:55
|
|
|
|
Skockica
|
serpice, nece da mi otvori tvoj album adulence, imas deset_
< Poruku je uredio Skockica -- 13.3.2013 7:39:13 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 7:43:04
|
|
|
|
indy_25
|
Trco i ti si tu svaka cast
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?