Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:01:48
|
|
|
|
zoća
|
pa sve je za javnost
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:04:24
|
|
|
|
World
|
e dobro, hvala.. mozda i stavim neki album, ali sutra... problem je sto kasno pocnem, ali nema veze, bitno je ucestvovati.. a super je ovo, stalno se nesto desava, mogli bismo malo cesce ovako..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:07:45
|
|
|
|
Dada81
|
O,da,bilo bi zanimljivo bar jednom u 6 meseci ovakvu''akciju''od sada ,cisto forme radi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:10:01
|
|
|
|
World
|
evo ja pokusavam da otvorim vase albume, ali ne vidim nista, samo me prebaci na onu rr.net slovenacku
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:10:29
|
|
|
|
indy_25
|
ja swd moram ici. nadam se da sam bar malo doprinijela rr svojim ulozenim trudom u ovih sat vremena. ugodnu noc vam zelim i do sutra.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:13:00
|
|
|
|
zoća
|
laku noć Indi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:13:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja ne znam da li bih mogla ovako cesce,ovo je totalni haos Ne znam ni gde sam pisala,ni sta,ni gde je koja tema,nista....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:14:24
|
|
|
|
Shishica
|
KLIK Ne mogu vise..odo..do sutra.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:15:43
|
|
|
|
imperial
|
I meni često nešto izlazi na slovenskom
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:19:37
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam pokusala da ubacim jos jedan album ali nece.sad vec tesko i ucitava bilo sta.Ja sam resila da sacekam 00:00,a onda ujutru sve iz pocetka
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:21:44
|
|
|
|
zoća
|
vi imate bar nešto meni vitla i vitla i pojavi se greška neki broj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:34:53
|
|
|
|
milenatea
|
evo me. sta ima novo?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:39:13
|
|
|
|
Jole84
|
Ja neću imati baš puno vremena ovih dana,pa sam danas dala sve od sebe Nadam se da će naša RR da pobedi,kao što rekoh kod Mod u dnevniku,prija mi ovaj takmičarski duh. Mi smo zaista najbolji,samo treba to da dokažemo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 23:42:24
|
|
|
|
World
|
e bogami i ja napravih album.. e na sta me natjeraste zene zene...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:02:02
|
|
|
|
Figaro88
|
Dvanaest sati i ja odoh na spavanje Sve mi se cini da necemo otici sutra kod dede
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:03:31
|
|
|
|
zoća
|
ajde još malo ma pobeđujemo sigurno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:05:08
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: World e bogami i ja napravih album.. e na sta me natjeraste zene zene... Pa da nije ovog takmicenja ne bi upoznala vecinu vas, mislim ovako ubrzano Albumi su prelepi ,nezna se ciji je bebanic sladji, a mamike svaka cast sve pohvale, super ste
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:05:20
|
|
|
|
imperial
|
Laku noć devojke,vidimo se sutra
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:06:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
odoh da spavam, oči me ne služe, više vremena provedem duvajući nos nego na RR Sutra opet u akciju! Laku noć drage moje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:06:52
|
|
|
|
Dada81
|
Laku noc draga i ja cu ubrzo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:08:04
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Leax IZVORNA PORUKA: World e bogami i ja napravih album.. e na sta me natjeraste zene zene... Pa da nije ovog takmicenja ne bi upoznala vecinu vas, mislim ovako ubrzano Albumi su prelepi ,nezna se ciji je bebanic sladji, a mamike svaka cast sve pohvale, super ste Baš je ovo ekstra brzo upoznavanje tempo da se prsti polome:)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:09:17
|
|
|
|
NadaR
|
Hajde ,komentarisite da iskoristimo dok rade koliko toliko normalno .
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:09:58
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:12:02
|
|
|
|
pandina
|
Evo ja cu jos malo ostati dok me oci drze. Danas bih osvojila mnogo bolju nagradu nego sto sam osvojila juce, je l'' da, dunjic?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 0:19:17
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Hajde ,komentarisite da iskoristimo dok rade koliko toliko normalno . evo ja bas to i radim mada malo sporo ucitava i ponekada duplira komentare ,tako da nije namerno
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....