sana. -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (29.11.2013 11:59:54)
|
IZVORNA PORUKA: misika Drage moje, da li bi neko mogao da podeli svoje iskustvo oko simptoma nakon HSG.. meni je sad prvi ciklus nakon HSG, i prosli ciklus i ovaj skroz se drugacije osecam tj stalno osecam svoje organe.. Menstruacija mi je bila najbolnija ikada u zivotu, drugacija u trajanju i strukturi, grudi su mi narasle za dva broja.. Nakon toga ova prva O mi je takodje bila bolna i to ne samo jajovodi nego sam imala i ziganja u predelu materice. Sve razmisljam mozda je to sve dobro, da se nesto namesta, obnavlja endometrijum itd.. Nebi rekla da sam prehladjena ili da imam upalu, jer sam popila prepisane antibiotike, nemam tegobe sa sekretom i tako to... Evo ja da ti kazem svoje iskustvo koje je identicno skoro kao tvoje,ja sam pre dva ipo meseca radila HSG do pre toga imala sam onako bolne menstruacije ali nista preterano,isto mi je prva menstruacija posle HSG-a mi je bila ne daj Boze bolovi jaki,jajnici me zigali a tad sam jos pila neke cajeve i za smanjivanje menstrualnih bolova ali ni malo nisu mi pomogli,i druga je bila takodje bolna...moglo bi se reci dve najbolnije menstruacije u mom zivotu...ali mislim da to nije nista strasno vec svaka od nas drugacije reaguje nekog boli nekog ne,nemoj da se brines..
|
|
|
|