misika -> RE: Produvavanje jajovoda HSG - 2. deo (30.10.2013 16:20:15)
|
Evo da javim za zene iz novog sada ako nekada budu citale [sm=smiley36.gif] Danas sam isla u GAK na HSG. Otisla sam jutros u 15 do 7, kod sestre se preuzme dokumentacija i onda se na salteru otvori karton, nesto pre 8 je sofer dosao po nas [sm=smiley1.gif] i odvezao nas u klinicki centar na rengenologiju gde nas je doktor cekao. Od lekova nismo nista dobili, bas nista. Meni je jedna devojka koja je isto radila HSG dala pola bensedina i jedan lek za bolove, posle cega se vise nisam nista bojala :) Nakon pregleda, otprilike 30 sekundi nakon poslednjeg snimka u uspravnom polozaju su mi rekli da se obucem i izadjem [sm=smiley19.gif] Par minuta nakon sto sam izasla, sestra je rekla da mogu da idem kuci, a rezultate da podignem oko 1 na odeljenju. Mene je bolelo, ali samo dok je ubrizgavao kontrast, najjaci bol nije trajao duze od 20 sekundi, posle cega sam manje vise bila ok. Nalaz mi je dobar i ukoliko u narednih 6 meseci ne dodje do trudnoce, predlaze se insemenacija. Prilicno su ubrzani, jednoj devojci je bilo lose, nju su takodje odmah poslali kuci i ja sam je drzala da ne padne dok joj muz nije dosao. Zameram im jedino ubrzanost, ne toliko zbog mene, jer mi je bilo ok, ali sta bi ta zenica sama radila na ulici dok joj muz nije dosao.. Eto nadam se da ce nekome znaciti moje iskustvo [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|