GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (15.3.2013 21:10:33)
|
Samo se opusti, zovi kumu, drugaricu, sestru, brata koga god imas... Pricaj placi, veseli se... imas prava. Samo ne razmisljaj o prethodnim " zivotima".. Imam komsinicu koja je 9godina pokusavala da rodi bebu, imala je 3 ili 4 spontana u 3-5 mesecu. Jako je bila uplasena, morala je da odrzava trudnocu, nije smela nista teze od kasike da digne. ROdila je prelepu buckastu bebu decaka. Nemoj nista da se sekiras, neko je za tebe pripremio tvoj srecan put. Sto se mene tice, ja sma dizala noge da prostis i ranije,... hahahha ALi sada samo se trudim da se ne tusiram odmah nego ostanem u krevetu 25-30min postle ataka... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ej, maco, ja se stvarno ne sekiram vise. ako hoce neka dodje ako nece opet dobro. Ja dajem sve od sebe. Doktori nas zaustavljaju, muz ima malo sporije spermie ali to se menja.. Reslila sam da spustim loptu malo... Pa necemo umirati sutra pa da mi je zadnji voz sada.. a i da hocemo sta je problem... Na sve sam spremna. I samo uzivaj i opusteno, docekala si ono za sta si se borila itrudila. TO je vasa pobeda. I brisi odavde da te ne vidim vise... hahahhah Imas ti sada tvoje prvo tromesecje pa se vidimo tamo za koji mesec... Ljubac
|
|
|
|