Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (14.3.2013 8:04:38)
|
bazalke moje drage pusa vam Nina jel ima šta nova jutros kod tebe? gagaT, ff će obilježiti O tek tri dana nakon skoka, ako si nestrpljiva možeš unaprijed unijeti tri temp koje su rastuće da vidiš hoće ti obilježiti, ja sam tako radila uvijek, i uvijek pogodi baš dan na koji sumnjam da je ovulacija. To je bilo i ovaj ciklus. Jutros mi je temp malo samo pala, al mi je obilježio O na 14dc kad sam i sumnjala da je bila. Jeste isprekidan graf, jer nema nikakvih drugih znakova ovulacije. Kad na 12dc stavim egg, koje je bilo jako jako al jako malo crta bude puna, što znači da je siguran. Al evo ja je ipak nisam stavila. Inače sam 12 i 13 DC imala pozitivan OPK što nisam upisala u graf, jer hoću da mi bez tog uvijeta pokaže ovulaciju. [img]http://www4.slikomat.com/13/0314/pgs-ozujak.png[/img] Još nešto, ovaj ciklus mi je 4 ciklus da mjerim BT, i prvi ciklus da imam ovako velik skok, inače mi bude skok samo za pola desetinke, a jednom za cijelu desetinku, al navodno to ništa ne znači. Hajde drage moje da se malo više uključimo u ovu temu, ja inače sve duboko analiziram, istražujem, gledam grafove u ff galeriji. Više se ne opterećujem s ovim, al nekako istražujem jer me sve to malo zanima... Pa šta ja znam.. Inače sam se sve do ovog ciklusa baš zamarala i cijela bila u grču, a sada mi je ovo hobi :)
|
|
|
|