Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (12.3.2013 8:19:40)
|
Dobro jutro bazalke moje. Kako ste mi sve? Njanja dobro nam došla. GagaT tvoja temp se pravo umirila, reci mi jel jutros skočila temp, meni se dva ciklusa tako umirivala po tri dana a onda skok i ovulacija. Ja bazalnu mjerim 4 ciklus i lh trakice isto.. Uvjek mi se te dvije metode poklope. Tako da sam ja zadovoljna. Mislim da će mi ovo biti prvi ciklus da sam pokrila tri dana prije ovulacije (svaki dan) i dan Ovulacije. Obično mi je uvijek falio jedan dan da zatvorim krug. Ovo mi je prvi ciklus da nisam sva u grču zbog svega ovoga. I prošli ciklus sam se bila više opustila nego inače, al ovaj sam baš normala. Pila sam tri ciklusa i macinu travu. Vjerojatno čovjek kad sve te metode krene koristiti bude pun početnog uzbuđenja i nada se biti će ovaj put. Kad nakon macine, lh, bazalne, nije bilo bebe onda sam se malo opustila i sad to sve koristim, al nisam u grču. jučer sam imala negativnu lh, subotu i nedjelju pozitivnu, jutros skok temp, tako da vjerujem da mi je ovulacija bila jučer ili u nedjelju čak. Vidjeti će mo šta će FF reći. Update jutrošnjeg: [img]http://www4.slikomat.com/13/0312/4uw-ozujak.png[/img] Idemo ponoviti gradivo, kad će mi ff obilježiti O [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|