RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.3.2013 21:18:49)

Da Joko, fino izgledaju.
Ivek veruj, to je jako bitno..

Puno pozz

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.3.2013 22:21:11)

gago jesmo rekli da necemo biti ozbiljni sa ovom bazalnom :-)
ivek ovaj tvoj iksic dan nakon O jel bio zornjak :-) il ponocnnjak, jajana stanica zivi max 18sati kazu, pa mozda se mrvica i zakaci, nikad ne znas. Pisem s moba pa ne zamjerite.
E da umal zaboravih, sad sam na papiru imala ogromnu kolicinu svjetlo zute boje donekle rastezljivu. Sta to moze biti? Zornjak je bio jutros, od njega do sada nisam imala ovakvih ostataka. A kazu i da se sjemena ne rasteze. Mozda mi je od macine trave... Da je bar ovolika kolicina bila kad je bila ovulacija, e pa nevjerojatno!

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:16:52)

majo bio je navecer oko 9h,[sm=jezicek.gif] ,ko zna vidit cemo ,jutros mi je ista temp kao juce da nestavljam graf sad

GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:20:28)

Dobro jutro evo da se zapljunem za danas pa odoh...
Majo, pa ja ne znam sta bi to moglo biti. Mozda cak i egg-white?![sm=zmeden2.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0318/643-BT-23_thumb.png[/img]

Meni je danas temp 36,5 ali u trenutku merenja temp sam imala samo oko 5 sati sana. Nocas nisam mogla zaspati.. Nesto sam se okretala..
Velikiii pozdrav.. :)

Maraj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:25:18)

Doro jutro bazalke. Evo da i ja postavim moj. Od pre 2 ciklusa sam pocela da pijem macinu travu i od tad kao da nemam O . Nista mi nije jasno. Nikad mi nije bio ovakav graf... Jer tu maslacak da mi kaze nesto o grafu?

[img]http://www.dodaj.rs/f/32/dO/32YugNT2/chartgraphmodule.png[/img]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:37:12)

Maraj, koliko ti inače traju ciklusi? Ako su preko 30 dana imaš šanse još da bude Ovbulacija, bar po ovome što ja vidim.

Vidimo šta TI MASLAČAK KAŽE.

Evo i mog grafića, a ako netko nešto zna o sunčanom iscjedku nek mi napiše, hvala

[img]http://www4.slikomat.com/13/0318/zdl-ozujak.png[/img]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:41:05)

Majo ja sam imala takozvani suncani iscedak sto kazu da moze biti jedan od znakova trudnoce medjutim kod mene je ispao poremecaj hormona.....

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 8:46:17)

babby sjećaš li se teksture tog iscjedka...

Jer posle ovulacije ja npr imam iscjedak koji je žućkast ali suh, sirast i bude nekoliko dana, al ovaj je ko egg samo što je mutan, svjetlo žut, nije proziran, razvlači se (ne kao egg) al se razvlači? i bilo ga je onako količinski jako puno, npr egg toliko nikad nisam imala.

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 11:18:46)

jeste bas je takav kako si ga opisala zelim ti da kod tebe bude ono bolje znacenje[sm=nosecka.gif]

Nitrogirl -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 12:14:46)

Evo i mog...

O mi je uvijek na 22 dan. Sad 16. Da li ovaj pad moze znaciti da je O sad? Osim boluckanja u stomaku nemam drugih simptoma....

Poz za sve[sm=bravo.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/3z/tv/4IIjam6m/wwwfertilityfriendcom.png[/img]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 12:28:37)

nitrogirl mogla mislim da tije danas implementacija :)

Nitrogirl -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 12:42:41)

Eh Majo, ja se nadam da si u pravu, mada cini mi se da sam negdje procitala da je ona obicno izmedju 8 i 10 dana, ne znam da li sam u pravu?

Bole me krsta i stomak, kao da cu da dobijem, to mi je malo cudno.

Tvoj graf djeluje odlicno, drzim fige [sm=smiley1.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 12:47:55)

Nitrogirl i ja čitam 7-10 da je impl. al dešava se i ranije od 3 dana, ima na ff grafića sa impl prije 7 dana, a čak pozitivnih testova na 7 dan.

imam i ja od ovlacije svaki dan grčeve krsta, sinoć zaj neki iscjedak (gore sam pisala) al ne želim se ničeme nadati sve kontam da umišljam...

GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 20:56:25)

BAs sam se navukla na RR. Boze, kako sam osudjivala ljude sto sede za kompom!
Nitro mislim isto sto ti je i Maja rekla jedino inplantacija moze biti. Ili da si kratko spavala, meni je jutros isto pala temp umesto da raste [sm=smiley1.gif]
ja sam ti sva "drugacija" [sm=smiley4.gif]
Ovul ti je bila po tvom grafu 16DC kao sto si i obelezila egg. tebe brine da nije slucajno danas Ovul. Razumem ali ako nema fluida tesko da je ovulacija. Tako ja kontam. Ta tecnost jestvorena u telu coveka da omoguci laksi prolaz spermija do jajne celije. Bas zbog njenog kratkog zivota. Tako da ja kontam da te egg white tecnosti MORA BITI. A danas je nisi unela pa kontam da je nije ni bilo!
GTako da se slazem sa FF da je Ovul bila 16DC.
Pozz

Maraj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2013 22:04:47)

Drage, meni ciklusi traju u poslednje vreme 25-26 dana[sm=zmeden.gif] zato mi se ni ne svidja moj graf... Ima li gde Maslacka ona zna radila sam i hormone pre mozda 8 meseci, sve je bilo ok jedino je estradiol bio nizi-20,5.

GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:15:53)

Dobro jutro drage moje , Kako ste mi danas?
Da u pravu si Maraj , ipak se nasa Maslacak razume a mi samo nagadjamo.
Saljem ti veliki [sm=smiley31.gif]

Evo mog danasnjeg grafa :

[img]http://www4.slikomat.com/13/0319/li3-BT-24_thumb.png[/img]

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:23:47)

[img]http://www.dodaj.rs/t/h/DY/2cXeFsJm/chartgraphmodule.jpg[/img] dobro jutro zenske ,evo jedna [sm=kava.gif] za sve ,ja ceifim i listam ringeraju ,,evo mog grafica jutros sok i za mene do sad mi nikad temp nije isla pa cak ni u proslim grafovima ,,sad sam se zapitala ima li mogucnosti trudnoce ,neznam bili li radila test i kad

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:26:15)

malo gutam slova djeca me dave ,piskicu kakicu ....mislila sam reci do sad mi nikad temp nije bila ovoliko visoka ,cak ni u proslim graficima [sm=smiley18.gif]

GagaT -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:30:51)

Ivek mislim draga sta da ti kazem... Osim [sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

Nekad slike govore vise od reci..

Super ti je graf!!!
Idi radi nesto lagano , igraj se sa decicom [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:32:25)

Jao ivek graf ti je odličan, ja ću 10dpo raditi test sigurno, ne mogu ja čekati, lakše mi je kad uradim
onda se još koji dan do vještice nadam ako bude negativan i dobro.

Mislim da možeš raditi testić

Samo ako ti je 11dpo bila implementacija onda je još rano, a po ovom skoku bi rekla da jeste... Evo ne znam ti sada...

Ako možeš psihički podnjeti ja bi ga radila sutra ako bude negativan mislila bi da je 11dc bila implementacija pa da je još rano.

ivekpivek -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:42:24)

gaga ,majo ,pravo da vam kazem ovaj mjesec se bas nicem nisam nadala i zato sam u nedoumici al sad gledajuci graf cak mislim da je mozda i moguce da se zakacila bebi jer sam i 21dc imala odnos a kazu da spermatozoidi mogu da zive i do 3,4,dana tako da je sve moguce ,,aj sacekacu jos dan dva , ako se predomislim javljam ,,

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:53:41)

Ivek vidim da si od 18-21 dana obilježila spoting, temp 17dc nisi mjerila kao inače u isto vrijeme tako da jel mogla tada biti ovulacija 17dc

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 8:56:39)

Ivek, ja sam juče gledala moj dobitni graf iz 2010 i skok T je bio 18 dan, i taj dan je pao keks, a ovulacija tek sutradan, spotting sam imala 9 dana nakon toga, implantacija...

Sonreir -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 9:12:01)

Devojke, vucem vas da vam sto pre pozelene grafovi [sm=bravo.gif]

Nitrogirl -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2013 9:52:41)

Dobro jutro bazalke :-)

Ode i moja gore, mali skok, ali vazno da je u dobrom pravcu [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/11/G1/2ZsA74za/wwwfertilityfriendcom2.png[/img]

Ivanpek....ako ovo nije [sm=nosecka.gif] , ne znam sta jeste! Ja bih sacekala jos dan, dva sa testom. Koliko ti obicno traju ciklusi?

Majo gdje je tvoj graf?

Gaga...slican nam je graf, puzimo, polako ali sigurno. Mada, moram da primjetim da si ti prilocno aktivna, mnogo aktivnija od mene :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>