RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 10:49:14)

evo i mog grafa

[img]http://www4.slikomat.com/13/0131/9c5-12.-si.png[/img]

recite mi jučer i danas imam mokar veš, vodan iscjedak pomješan sa grudicama bjelog, baš osjetim kako mi dole mokro izlazi.

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 10:50:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] divan![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 10:58:41)

a von ovaj iscjedak znači li išta

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 10:59:25)

meni juce stigla[sm=hudicek1.gif] .... majo lep ti je grafic[sm=bravo.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:00:44)

žao mi je babby, ja lagano tonem, više nemam živaca, sinoć sam plakala.

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:07:22)

babby,tvoj graf je ovaj mesec malo poludeo..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
trudnice spominju iscedak,kao dobar znak[sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:12:04)

Hoće li mi ko reći kako mjeri bazalnu, ispod jezika ili vaginalno? I koja je razlika u stepenima, veća je vaginalno za koliko?

Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:17:24)

Ćao cure![sm=smiley1.gif]Ja više ne znam šta da radim[sm=smiley19.gif]Opet "sasvim sigurni" simptomi za [sm=hudicek1.gif] koji iz mjeseca u mjesec zadnjih 8 mjeseci postaju sve gori i intenzivniji. Ja ne znam šta ću.. Ima li neko prijedlog? Grudi me bole nevjerovatno, ma, na pogled, a prepone me razvaljuju već drugi mjesec, čak sam prošli mjesec mislila da sam trudna, jer sam čitala da je to simptom. Ne mogu više, baš gubim nadu, džaba sve, i ciljani, i folikulometrija i sve, neće, pa neće. Ipak skoro dvije godine nezaštićenih odnosa, što je previše previše je, a navodno je sve o.k. Veliki pozdrav za sve vas, ako možete, pomozite i pišite šta dalje da radim, da l' da idem na neke dodatne preglede.. Uh[sm=zmeden.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:43:42)

Miffy razumijem te u potpunosti, smao eto što sam ja u ovih godinu i pol imala jedan spontani,

šta si ti od pretraga radila, jeste radili spermogram?

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:45:35)

Majo to nas sve uhvati s vremena na vreme mene svaki dan kad idem na posao i prolazim pored vrtica[sm=smiley19.gif] za sve ostale [sm=smiley31.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 11:51:57)

babby koliko se ti trudiš?

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 12:14:25)

predugo...[sm=zz_frown.png] 10 godina ali jednom mora nemoz drugacije

Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 13:17:14)

Majo, ja sam išla na redovne pretrage PAPA, ginekološki i ultrazvučni pregled, ciklus uredan, ovulacije uredne, ma, eto, kako dr kaže, "ti si mi za desetku", ali, ne ide, pa ne ide. Jeste, radio je muž spermiogram, malo lošiji nalaz, ali apsolutno ne isključuje mogućnost prirodnog začeća, pokretljivost bi trebalo povećati za nekih 10 %, već je uzeo terapiju, pije skoro mjesec, živi kao sportista, odavno prestao pušti, svako veče vježba, hrani se zdravo, baš je (pre)ozbiljno shvatio tih 10%[sm=jezicek.gif], ali, neka drago mi je zbog toga, jer baš nam je stalo i oboje se trudimo, maximalno. U srijedu idem kod još jednog dr koji se bavi problemom nepolodnosti i steriliteta, pa da čujem i njegovo mišljenje... E, ne znam, plašim se da ne poludim. Ali, Majo, nećeš vjerovati, oko nas svi strudni, svi uspjeli iz par pokušaja, većina i iz prvog, naravno to je super, Bogu hvala, ali je za nas koji ne uspijevamo JAKO deprimirajuće! Znam da me razumiješ i stvarno mi godi da makar jednom mjesečno PONOVIM svoju muku ovdje na forumu, kad već nema rezultata.[sm=smiley19.gif]

New Mom -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (31.1.2014 13:23:35)

Majo, dobar graf.[sm=bravo.gif]
Ja imala takav iscedak u periodu pred testiranje i nekoliko dana posle. Kod mene je bio dobar znak.

Babby, Muffy, zelim vam crte sto pre!

Ivo, ja sam merila pod jezikom. To mi najjednostavnije. Ne znam kolika su odstupanja. Vaginalno je sigurno visa T.

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.2.2014 12:51:41)

babby žao mi je draga, al doći će i tvoj dan, znam, želim ti to od sveg srca

miffi sve te razumijem, i oko mene su svi trudni i svi imaju male bebe, apsolutno svi koje poznajem i s kojima se družim.

Ti nisi radila HSG nisam ni ja, bojim se da bi i to trebala ako hormoni budu ok.

NM, pa gdje si nam ti?

baš imam dosta grudvastog žutog uscjdka, al inače sam i u vrijeme ovulacije imala pojačan iscjedka sigurno zbog macije trave, a ovaj sada možda od virka, danas mi e 23dc, 7dpo. ma ne mogu se ni nadati više...

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.2.2014 13:51:17)

[img]http://www.fertilityfriend.com/home/4a4668//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart
. Evo i mog grafa oznacio mije o pre 4 dana i ovaj put je okasnila ali ne toliko kao predhodna [sm=smiley1.gif]. Majo super tije grafic jos da pozeleni [sm=bravo.gif]. Babby zao mije zbog [sm=hudicek1.gif] ali idemo dalje. Sve vas pozdravljam [sm=smiley31.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.2.2014 11:38:45)

Jutro bazalke, gdje su grafovi. Evo mog jutros, pad temp. Recite mi kako ide implementacijski pad, npr ako je danas implementacija jel bude sutra implementacijski pad?

[img]http://www4.slikomat.com/13/0202/cl1-sjecan.jpg[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.2.2014 17:21:13)

[img]http://www.fertilityfriend.com/home/4a4668//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart
evo mog grafa danas 7dpo T povisena grudi me bole strasno... majo gde si kakaf je tvoj graf dali je osla ponovo gore T? nadam se taj pad da tije bio implantacjiski..

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.2.2014 11:56:23)

Hej amelija, tvoj je za sada super.

Ja lagano padam u depru, danas mi je 11dpo, i temp je već pala, iako vješticu očekujem ztek za 2-4 dana. Prosječna luteralna faza mi je 14 dana, najkraća 12, a najduža 16 dana.
Ispada da je ovo najkraća luteralana 11 dana ako danas dobijem, ma ja sam kriza žestoka

[img]http://www4.slikomat.com/13/0205/9zx-neimen.png[/img]

e da

i jutros sam radila test, negativan je....

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (7.2.2014 8:15:33)

evo i mog grafa,danas treba [sm=hudicek1.gif] da stigne,a meni skocila temperatura! da smo bili aktivniji pa i da sumnjam,ovako me zeki..boli me stomak,i imam osecaj da samo sto nije...a sto je porasla temperatura,to ne razumem!
[img]http://www.fertilityfriend.com/home/49a66d//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (7.2.2014 13:35:28)

von ovo je meni sumnjivo[sm=smiley1.gif] nikad ne reci nikad

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (7.2.2014 19:04:49)

Majo žao mije zbog [sm=hudicek1.gif] i meni danas pala T na 36.6 mislim da cu dobiti ali tek mije 10 dpo nema nam druge idemo dalje u nove pobede [sm=bravo.gif]. Von von dok nase T padaju tvoja ide gore [sm=smiley36.gif]. Ne zaboravi da spermici mogu ziveti i do 7 dana mozda ipak nesto bude [sm=jezicek.gif]. Sve vas [sm=zz_wavespin.gif]

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (8.2.2014 9:07:06)

[img]http://www.fertilityfriend.com/home/49a66d//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart
\
moj graf je poludeo...i danas sam mu obelezila 36,7...i on kaze da nije ni bilo O...a obelezio je ranije 21.og...16ti dan![sm=zmeden.gif]
a jos nisam dobila,kao da cu svakog trena..

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (8.2.2014 9:28:16)

Voooon! Meni ovo miriše da si zabebila, O ti je ranije bila... Javljaj! :*

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (8.2.2014 9:53:21)

nemam nikakve simptome,a nismo bili ni aktivni[sm=smiley1.gif]
...2 puta,ali ne u pravim danima...hahaha
a vlazna sam,kao da ce svakog trena krenuti[sm=hudicek1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>