Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (24.2.2014 8:42:53)
|
Dobro jutro bazalke, kako ste mi. Evo i mene. Babby mene tvoj graf uvijek veseli, uvjek imaš visoke temp nakon O, navijam [sm=bravo.gif] da ovaj pozeleni. Daco ja sam progesteron radila 8dpo jer je 7dpo bila nedjelja. Vidjela sam i ja grafova dobitnih gdje je ovulacija bila jako kasno. I ja sma u nekim nedoumicama. Naime 15 i 16 dc sam imala pozitivan opk i to je oba dana testna bila tamnija od kontrolne. 16dc sam imala užasan pritisak na lijevom jajniku toliko jaki da nisam mogla sjediti ni hodati, ležala sam cjelo popodne i na večer je popustilo. Očekivala sam da je ovulacija tu veče kad me popustilo ili naredni dan 17dc. Kako sam očekivala ovulaciju 17dc, tako sam očekivala i povećanje temp 18dc, međutim nisam bila kući i jutro na 18dc sam išla spavati tek u 5.30 a u 6 mjerim temp, tako da je to jutro nisma ni mjerila već tek u 14h kad sam se probudila i ta temp naravno ne štima. I ja sam onda kontala ok 19dc će biti višlja temp kad ono 36,4. Ako možete malo da mi pomognete, jer i ja moram 7dpo raditi progesteron. Radila sam 2dc ostale hormone i išla kod endokrinologa i ok su. Maslačak draga pomagaj :) [img]http://www4.slikomat.com/13/0224/gje-13.-ve.png[/img]
|
|
|
|