Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (8.7.2013 12:31:30)
|
Što se strpljenja tiče, potpuno te razumijem, i ja sam užasno nestrpljiva, i ma koliko sama sebi i drugima govorila da me "ne pogodi" to kad [sm=hudicek1.gif] stigne na vrijeme ili sa zakašnjenjem, nebitno, znam da nije tako i da me to u suštini potrese i iznervira, jer za svaki ciklusm mislim da je, eto, on baš taj-dobitni! [sm=zmeden.gif] Ali, ipak, mislim da treba da poslušaš savjete doktora, pa nije u mjesec dana i da sačekaš, hvala bogu, znaš da možeš da ostaneš u drugom stanju, da to nije problem i to je najvažnije, a to što se tebi dogodilo, nažalost se događa mnogim ženama, bez objašnjenja i bez razloga, ali drugi i svaki naredni put bude sve uredu i super kao da se ništa nije dogodilo. Zato, Majo, strpljen spašen! [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Ja ovog mjeseca ne mjerim, rasterećena sam, za sad mi godi, pa ćemo vidjeti. Ali nekako ne očekujem pozitivan ishod, baš kao da je onaj toplomjer indikatior za trudnoću, pa kao kad ne mjerim i ne očekujem [sm=smiley36.gif] E, svašta od mene [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|