Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.7.2013 8:02:36)
|
Drage moje dobro jutro. Gago šta ću ja kad se uvijek nadam da će kod tebe biti dobitmni mjesec :) Nekako uvijek gledam šta ima kod tebe :) Sanjalice kako ti je dobar graf, baš ti je odličan.... Ja sam imala skok od0,4C sa 13dc na 14 dc i 15dc visoku temp, mislila sam da će obilježiti ovulaciju, al sam onda jučer imala egg koju do sada nisam imala u tim količinama nevjerojatno, i onda sam posumnjala da ipak nije bila oculacija 13dc, i jutros mi temp opet padne za 0,4C i i dalje imam egg tako da ako nastavi rati mislim da će mi ovulaciju obilježiti za danas. Nevjerojatna je količina sluzi koju imam, nikad je nisam imala toliko, a pamtim je samo u ciklusu kad sam ostala trudna da je bila, al u puno manjim količinama, ovo je nevjerojatno. Kad sam vidjela tu sluz htjela sam skočiti na dragog jer sam imala osjećaj da bi napravili bebu, baš neki osjećaj uh, al moram se čuvati još malo, bar još ovaj ciklus. Ne znam odakle sluz, još nakon kiretaže, možda jer koristim matičnu mliječ već mjesec ipo dana. A već 3 tjedna jutri pijem 1 grejp... Šta mislite, može li matična mlječ utjecati na sluz?
|
|
|
|