Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (24.6.2013 19:27:06)
|
Čekalice drage![sm=smiley1.gif] Samo da vam se javim i sve vas pozdravim od[sm=smiley27.gif]Ja i ovaj mjesec mjerim T. Do sad je ff bio upravu što se tiče dolaska[sm=hudicek1.gif], pa odlučih da probam još jednom. Inače, meni je ciklus prilično šarenolik što se tiče simptoma, nekad me grudi ubijaju od bola, a nekad ni traga od bolnih grudi po nekoliko mjeseci. Najjači, ubjedljivo najjači, simptom kod mene je jeza, odnosno "ježenje kože", kako da to objasnim, kao da mi je hladno, ali ustvari nije, već me samo podilazi užasno jaka i intenzivna jeza, skoro bolna [sm=smiley13.gif]Eto, znam da to nije baš čest simptom kod žena, barem onih sa kojima sam ja pričala, ali eto ja ga imam uvijek i to 10-ak dana prije [sm=hudicek1.gif]Ovog puta ga nemam, ili još nije počeo, a treba po ff da dobijem u sub.ili ned. Ne smijem da se radujem, već četvrti mjesec pokušavamo, ja znam da to nije nešto puno, ali nekako deprimira čovjeka, priznaćete..[sm=zmeden.gif]Eto, drage mmoje.. napisah se ja vama, ako neka ima nešto da doda ili prokomentariše..biće mi drago![sm=smiley1.gif]Želim nam svima da pozelenimo uskoro[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|