jovicaa -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:54:59)
|
lefkada je predivna, samo sto treba stici do nje. vinjetu se ne uzima u jednom pravcu, nego vazi neki odredjen broj dana, sto ce pokriti put i tamo i nazad. tako da ce nas izaci 10 evra umesto 40 evra preko makedonije. plus nama taj autoput u makedoniji ne znaci nista posebno, zato sto idemo ladom nivom, koja ne ide vise od 80 km/h, tako da nam je isto. mi cemo svakako putovati duze nego standardni automobili i ako idemo preko makedonije. a i citala sam iskustva na internetu, uglavnom su svi zadovoljni putem preko bugarske, put je ok, a policija retko zaustavlja. mi cemo svakako postovati propise sto se tice voznje, tako da nam je svejedno. ali u sustini najvise smo se odlucili da idemo preko bugarske zbog auta, da imamo neki drugi verovatno bi isli preko makedonije da bi skratili put, ovako nam dodje na isto. idemo u sikiu, to je selo, jedno od najstarijih na sitoniji. tj mi cemo biti u studiu do plaze, a centar sikie je 2-3 km udaljen od plaze. idemo kolima tako da mi mesto ne igra preteranu ulogu, planiramo svasta da obidjemo.. a zelimo da imamo i mir istovremeno. a to mesto mi bas deluje privlacno, ne znam nadam se da se necemo razocarati[sm=smiley1.gif] da li je neko bio tamo? sto se tice kasica mashka ja planiram da nesto ponesem, a nesto cu i da mu spremam tamo.
|
|
|
|