RE: Letovanje 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Moiraina -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 15:27:55)

Ne treba zeleni karton za Grčku.
AMSS

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 15:52:04)

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: nata11

Kolike su sanse da na Tasosu u sezoni sami nadjete smestaj u apartmanu ( pocetak jula)? Mislim da nije preveliak guzva pa da nema slobodnih apartmana? Jel ima neko iskustva? Mi uvek idemo do Grcke kolima i vozimo se pa gde nam se posvidja stanemo i nadjemo smestaj ali nismo nikada bili na Tasos.

Verujem da ce biti slobodnih mesta pocetkom jula. Da je avgust, to bi vec bila druga prica.
A ja ti mogu dati info iz prve ruke sredinom juna [sm=smiley1.gif]
Mi na Tasos idemo 12.06, Pefkari. Smestaj smo nasli na netu, kontaktirali vlasnika, sve se sa njim dogovorili, nakon toga uplatili depozit i sad cekamo 12. jun. Nadam se da ce nas vreme posluziti.

Super javices [sm=bravo.gif] Ma sigurno ce biti vreme pravo letnje.

Preko Bugarske je bas duze jedino ako ne idete u deo iza Kavale prema Turskoj mada neznam koliko je razvijen turizam u tom delu.

Za predah je po mojoj meri motel Predejane, i lepinjice sa kajmakom naravno mmm [sm=smiley14.gif]

Ja se nadam da nece 2 godine za redom vreme da nam bude lose, valjda nismo toliki baksuzi [sm=smiley24.gif]
Prosle godine avgust - Burgas - od 5 dana koliko smo bili 2 dana bila kisa
septembar - Sitonija - od 10 dana, cini mi se 4 kisa [sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 18:09:31)

juce sam gledala za bugarsku i grcku ne treba zeleni karton.
idemo na sitoniju i mm je gledao na mapi, preko bugarske je duzi put samo nekih 50 km sto i nije neka razlika.
a morali bi da uzimamo 2 zelene karte zato sto nam istice registracija na moru, tako da bi nas preko makedonije kostalo jos plus 4 000 din

ivaMark -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 18:22:58)

Blago vamaaaa... ove godine tesko da cemo na more [sm=smiley19.gif]
beba je mala, mm u skripcu sa odmorom.... prosle godine je dobio par dana zbog vencanja pa smo pobegli 4 dana do Makarske! Mozda iskombinujemo produzeni vikend negde, iskreno se nadam..

Zelim lep provod svimaaaaa [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 18:47:57)

Jovice koje mesto na Sitoniji? Meni se baš dopao taj deo Grčke.

Ove godine ako ne zatrudnim do jula,onda idemo na Maltu,ako ne,onda leškarim kući uz limunadu [sm=jezicek.gif] [sm=smiley16.gif]

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 19:43:39)

Jole daj boze da pijes limunadu celo leto i nemrdnes iz Nisa nigde.[sm=smiley36.gif] A popodne da sa ringerajkama pijuckas kaficu.

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 20:00:28)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

juce sam gledala za bugarsku i grcku ne treba zeleni karton.
idemo na sitoniju i mm je gledao na mapi, preko bugarske je duzi put samo nekih 50 km sto i nije neka razlika.
a morali bi da uzimamo 2 zelene karte zato sto nam istice registracija na moru, tako da bi nas preko makedonije kostalo jos plus 4 000 din

Jeste mala razlika u kilometrazi ali je put preko Bugarske losiji, i putuje se 2 sata duze nego preko Makedonije
A da je jeftinije jeste jer ne treba zeleni karton jeste, mada se kroz Bugarsku placa vinjeta 10e u jednom pravcu :/

Bravo za Sitoniju, koje mesto [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 20:04:12)

Taman sam to htela da napisem. Ako mislite da ce put preko Bugarske biti brzi i bezbolniji za dzep grdno se varate :) U Bugarsku cesto putujem poslovno i morate se pripremiti i za losije puteve i za zaustavljanja od strane policije na manje prometnim putevima i cena vinjeta nije zanemarljiva.

Moj san sto se tice Grcke je MIkonos.

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 20:12:28)

Gagana gde idete , u koji deo Tasosa?
Nato ja imam vizit kartu od nekih ljudi , imaju svoj smestaj, lep je, ako hoces mogu potraziti i poslati ti poruku, u pitanju je Limenas....

Evo ga Tasos iz moiz mog uglag ugla, nama je prosle godine bilo prelepo...

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (23.5.2013 22:13:03)

Una nemogu da ti vidim slike. Ako pronadjes karticu bila bih ti zahvalna, kada stignes imamo vremena.. :)

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 0:02:41)

Unina mama, idemo u Pefkari [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 9:31:02)

Nato u pitanju je villa molos, bila je pored nas, mi smo bili smesteni u albatrosu, poslacu ti kontakt telefon na pp, i nisu bili skupi, a divna vila, sa lepim dvoristem, dok smo mi dan u albratrosu placali 65 e, tamo je bilo od 25-35 e dan... pa sam ja od gazdarice uzela vizit kartu, ako jednom odlucim da se vratimo na tasos....

MASHKA -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 11:37:55)

mi idemo 26. avgusta na Sitoniju, mesto Vurvuru, Aleksa će tada imati 9 . meseci pa me interesuje šta predlažete : da nosim odavde kašice ili da kupujem tamo? da li neko zna kakve su im cene i kojih proizvođača ima? i koju vodu da kupujem da bi mu spremila formulu?[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:36:48)

Maso, meni je Una imala toliko kada smo isli prosle godine, ja sam nosila kasice, jer tamo nisu imale hipp-ove... mislim d ati je najbolje da poneses, ja sam za nju sve nosila, a nama kupovala tamo...

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:39:50)

Nas ovog leta interesuje Lefkada, pa ako neko ima iskustva neka pise, i ako zna neki dobar smestaj.... nadam se da cemo u pauzi izmedju mojih ispita uspeti da odemo, ako ne, onda nam ne gine CG...

MASHKA -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:44:10)

ništa, onda nosim da ne rizikujem!
a vodu mogu bilo koju flaširanu za mleko?

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Maso, meni je Una imala toliko kada smo isli prosle godine, ja sam nosila kasice, jer tamo nisu imale hipp-ove... mislim d ati je najbolje da poneses, ja sam za nju sve nosila, a nama kupovala tamo...

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:45:48)

Najbolje ti je da nosis, ja sam za nju ponela bila paket rose , one za bebe, ali ona je meni sisala, pa nije trebalo puno vode... a tamo mozes bilo koju njihovu flasiranu, svejedno je....

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:50:37)

Unina mama hvala dobila sam izgleda lepo. Reci mi jeste isli do mermerne plaze i koliko je udaljeno?

marince1 -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:52:03)

Jao MAshka bas ti zavidim,ja sam se zaljubila u to mestasce i plaze.Blago tebi.
JA sam kasice uvek nosila,doduse isla sam autom,neznam kako vi idete
IZVORNA PORUKA: MASHKA

mi idemo 26. avgusta na Sitoniju, mesto Vurvuru, Aleksa će tada imati 9 . meseci pa me interesuje šta predlažete : da nosim odavde kašice ili da kupujem tamo? da li neko zna kakve su im cene i kojih proizvođača ima? i koju vodu da kupujem da bi mu spremila formulu?[sm=zmeden.gif]

Figaro88 -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:54:29)

Mi ipak necemo sad u junu na more nego u julu ili avgustu [sm=hudicek1.gif]MM nemoze da dobije slobodne dane.A kakvo je vreme mozda je i bolje tako,a i ja imam vise vremena da sredim kilazu.Idemo u Canj,jos nisam bila tamo,valjda je ok....

jovicaa -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:54:59)

lefkada je predivna, samo sto treba stici do nje.
vinjetu se ne uzima u jednom pravcu, nego vazi neki odredjen broj dana, sto ce pokriti put i tamo i nazad. tako da ce nas izaci 10 evra umesto 40 evra preko makedonije.
plus nama taj autoput u makedoniji ne znaci nista posebno, zato sto idemo ladom nivom, koja ne ide vise od 80 km/h, tako da nam je isto. mi cemo svakako putovati duze nego standardni automobili i ako idemo preko makedonije.
a i citala sam iskustva na internetu, uglavnom su svi zadovoljni putem preko bugarske, put je ok, a policija retko zaustavlja. mi cemo svakako postovati propise sto se tice voznje, tako da nam je svejedno.
ali u sustini najvise smo se odlucili da idemo preko bugarske zbog auta, da imamo neki drugi verovatno bi isli preko makedonije da bi skratili put, ovako nam dodje na isto.
idemo u sikiu, to je selo, jedno od najstarijih na sitoniji. tj mi cemo biti u studiu do plaze, a centar sikie je 2-3 km udaljen od plaze.
idemo kolima tako da mi mesto ne igra preteranu ulogu, planiramo svasta da obidjemo.. a zelimo da imamo i mir istovremeno. a to mesto mi bas deluje privlacno, ne znam nadam se da se necemo razocarati[sm=smiley1.gif]
da li je neko bio tamo?

sto se tice kasica mashka ja planiram da nesto ponesem, a nesto cu i da mu spremam tamo.

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:55:07)

Ja sam ulazila, i lepo je opremljeno... i fini su ljudi... Mermerna je blizu, nekih 10-15 minuta kolima, odmah posle makrijamosa, i prelepa je... Ako idete kolima, nikakav problemn nije da stignete do nje, nije tako los put... mi smo bili kolima i sa bebom od 9 meseci, tacno 13 dana, i svaki drugi dan smo bili na drugoj plazi, bukvalno obisli smo ih sve, i bili smo u Panagii na veceri...jedino smo mermernu obisli 2x, ali tamo moras da ides ranije, da bi zauzela mesto, jer ume d abude guzve..[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:55:12)

ja ću imati najludje letovanje: u rodnom gradu, sa stomakom do brade i sladoledom u rukama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zavidim vama koji putujete negde...bilo gde

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:57:08)

Jovice , vi cete ove godine na Lefkadu?

Figaro88 -> RE: Letovanje 2013. (24.5.2013 12:58:40)

I da vas pitam[sm=smiley4.gif]Za nas troje,pun pansion,izadje 79600din,sa prevozom,8dana,jel to puno.Meni jeste,za CG,ali mm navalio...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>