Torbica -> RE: Letovanje 2013. (16.3.2013 16:40:53)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Zene, meni nikad nije smetalo da idem sa bebama svukuda. Cerka mi je bila 4 meseca kad smo nas dve busom isle NS-Budva jer nam je tajo bio sa firmom tamo 7 dana, naravno, mi zapucale za njim. E onda je cerka bila 11 meseci kad smo isli u Egipat, pre mog povratka na posao, Sharm el Sheik. To je bio april a onda smo te godine u septembru isli u Tursku u Marmaris, naravno sve ovo avionom. Pa onda na prolece, ja u prvom trimestru sa sinom a cerka 2 godine ponovo Egipat, Hurgada. Pa onda Grcka sa njih dvoje, Sarti kolima, sin od 5 meseci a cerka 3 godine i iste te godine u septembru Toroni kolima. Pa smo mm i ja zbrisali kad sam bila 5-i mesec sa trecim detetom u Dubai, sami. baka cuvala klince, gledali smo se preko Skype-a svaki dan. I sad u septembru, sa bebom od dva meseca i ovo dvoje Tasos, kolima. I taj trend se nastavlja. Putovanja, jeeeee!!![sm=bravo.gif] Pandina, ovo je sve bez klime! I nikome nista nije falilo. A mm i ja smo isli sami proslog februara, cerka mi je bila skoro 4 god a sin 14 meseci, na 9 nocenja smo zbrisali i caskali svaki dan preko skype-a. Bebu nikad ne bih ostavila, a doduse, moji su zbog sike vezani za mene pa to ni ne bi bilo moguce. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|