Evo i mene sa utiscima. Bilo je fenomenalno,Kusadasi je jako lep,a termin,pocetak septembra,idealan.Ni pretoplo,no hladno. Smestaaj je bio dobar,puno je bilo dece,sve u svemu,ja sam zadovoljna
srnad -> RE: Letovanje 2013. (21.9.2013 10:14:56)
Evo i mene... Treba mi jedna informacija! Planirali smo sledeci petak da odemo na vikend do Slovenije, u gradic Piran. Da li je neko bio? Konkretno me interesuje smestaj,gde,koliko...
Mi se vratili iz Rima i sad putujemo sa decom poslednjih dana oktobra, od srede do nedelje. Taman je tad noc vestica i vatrometi i bice puno zabave za decu. [sm=smiley1.gif] Inace sam se nosila mislju da letim sama sa njih dvoje kod mojih za taj raspust, da mm moze da se skoncentrise na projekte, ali sam zaboravila da cera ide na mjuzikl sa tetom usred raspusta... Steta... Srbija i dalje u aprilu, ipak cemo avionom jer su prijatelji koji su letos izvozili tu rekaciju jako lose prosli [sm=smiley13.gif] Za decembar gledam ili Amsterdam ili neki Nemacki market... Jel isao neko i jel imate preporuku? Jeste isli sa decom? Gledala sam slike iz Berlina i prelepo je pred praznike, sa sve Lego saonicama i Deda Mrazom [sm=smiley1.gif]