jovicaa -> RE: Letovanje 2013. (10.9.2013 9:26:39)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jovice, ma ja sam se pitala samo da li je sve bilo ok, s obzirom da ste isli mimo agencije, placali avansno smestaj. Sto se Sitonije tice, moj favorit je i dalje Toroni, mada je cela lepa. [sm=smiley1.gif] Mi putujemo u ponedeljak!!!! Jeeeeee! Jedva cekam da se upakujemo u avion! E da,idemo svojim autom do aerodroma, ostavljamo ga tamo u garazi i to mi je jedna muka manje oko organizacije jer bi nama trebao kombi da nas preveze, pa saceka....[sm=smiley36.gif] Ovako mi je najlakse a nije nesto ni skupo previse, moze da se zakupi mesto na parkingu na 7 ili 14 dana, pa kosta 4 ili 8 hiljada. Placa se prilikom ulaska u garazu. [sm=smiley1.gif] Danas cu skoknuti do apoteke a pakovacu verovatno sutra, ako stignem! Ako ne, tu je i nedelja....[sm=smiley1.gif] bilo je super, jako sam bila zadovoljna smestajem, to sto smo ocekivali, to smo i dobili. gazdarica je bila super. stvarno sam jako zadovoljna. deca kao deca, aleksandar nam je na pocetku pravio malo haos, valjda od te promene, pa nije nista jeo, pa nije mogao da se zaustavi od akcije, malo je histerisao prva dva dana, posle je bilo super. a beba je pred kraj odbijala da sisa, pa me je to malo namucilo. i pokupili smo neku blazu virozu koja nas je sve prosla bez lekova... eto to su neke tako sitnice koje su mozda malo kvarile, ali generalno nam je bilo super. i jaaaako nam se svima dopala sitonija... stvarno je raj na zemlji.
|
|
|
|