Nevena89 -> RE: Klinika Ivanović (6.10.2022 14:45:51)
|
Lesli sve se slažem.Mi smo takodje sami finansirali, krio je bio nakon 3meseca, i pre vadjenja holikula je dao saglasnost. Sada je takodje morao za krio da udje samo potpisao saglasnost. Apsolutno ima logike. Šta ukoliko se predomisli partner, ili ma kraju krajeva neko ko vraća kroz par godina može i bez njegovog znanja to da uradi. Pozovi kliniku to ti je najsigurnije IZVORNA PORUKA: lesli Mi smo sami finansirali, ali mislim da je to nebitno. Saglasnost za vracanje embriona mora da se potpise jer se jedna strana u medjuvremenu mogla predomisliti.Ocito da je bio “za” u trenutku kada je davao materijal, ali to ne znaci da je to tako ostalo i za 2-3meseca, 3 godine… I mi smo potpisivali neke papire kada je bio postupak. Trasfer je bio naknadno. Vec prvi je bio krio i koliko se secam i tada je potpisivao iako je proslo samo 2m. Za naredna 2 krio transfera je 100% potpisivao. Secam se zato sto je tada vec bila korona i mogao je da udje na kliniku samo zbog toga i da odmah ide. E sad jedino ako tu nesto muljaju, pa je tvoj muz tada potpisao blanko saglasnost za transfer na kojoj ce oni da dopune datum… 🤷♀️Ali nisam sigurna da je to realno, jer ako to rade mnogo se igraju - mogli bi da “popiju” ozbiljnu tuzbu ako dodje do zloupotrebe Zato bolje proveri sa klinikom koja je procedura. On gde god da je, moze da posalje izjavu overenu (kod notara, u nekom sudu…) da je saglasan
|
|
|
|