Mops -> RE: Klinika Ivanović (14.12.2021 23:11:31)
|
IZVORNA PORUKA: lesli IZVORNA PORUKA: Mops IZVORNA PORUKA: Mrvko Ne ne ulazi bar meni nije u julu sam imala prvi transfer 60.000, i to 3 dan posle aspiracije koja je 240.000, i taj dan sam platila ne znam ni ja 60 ili 80000 zamrzavanje jedne slamčice i drugi krio je bio pocetkom oktobra isto 60.000 a pre toga sam platila sve preglede sve uz tabla femare oko 4000 ja mislim ne mogu da se set____im videćete sve pitajte ih telefonom slobodno Moracu ih pozvati.Sada mi nista nije jasno.Meni su rekli drugacije.Da u cenu od 240.000 din ulazi aspiracija jajnih celija,pravljenje embriona i prvi transfer (ili krio transfer-ako se tako zove kada se vracaju zamrznuti embrioni,kao sto je u mom slucaju).Posebno placam slamcice,prva 60.000 din,svaka sledeca 10.000 din.Ja ih imam 4.I to su mi rekli da placam na dan transfera. Prvi transfer je u tih 240.000Tako je bilo kad sam ja radila 2017.Uradila je aspiraciju, dobili blaste i zamrzli ih sve zbog opasnosti od hiperstimulacije.Onda sam pila orgametril, pa jednu kutiju mikroginona i kad sam dobila javila se na kliniku, priprema za transfer itd.Tada nisam platila nista. Samo zamrzavanje embriona i to preostale dve slamcice (ne slamcice koja je upotrebljena za taj transfer).I terapija se placala. Te godine je davala diferelin (umesto dekapeptila) i estrofem. Naredna dva transfera smo platili po 60.000 + terapija + sve uz preglede dok nije rekla da je ednometrijum spreman i da se ide na transfer. Taj se nije placao, ako se dobro secam. Isto kao sto si opisala prolazim i ja ,tj prosla sam.I isto tako razumela kao sto si mi i napisala .Iste lekove sam uzimala.Rekli su mi da pravim pauzu posle aspiracije zbog hiperovulacije,jer sam imala 18 jajnih celija.U 240.000 din spada apsiracija ,pravljenje embriona i 1 tranfer.Naravno,lekovi posebno.Hvala puno
|
|
|
|