dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (12.12.2021 21:52:36)
|
Friday, hvala :) Želim vam svima isti, ili bolji scenario! Ovo što ti je Goca rekla za dodatne analize, da i meni je to rečeno kod njih, pre 8 godina, ali ja mislim da oni to moraju da kažu, u skladu sa tim ugovorom koji imaju, sa državom. Ipak, ja sam bila maksimalno dosadna, i u dogovoru sa njihovom dr (koja tamo više ne radi, ginekolog), odradila sve što treba, posebno nakon prve VTO, kada sma bila trudna pa bio BO u 9. nedelji. Snaja se porodila pre 5 dana, 12 dana ranije u odnosu na termin, još su u bolnici (beba ima žuticu), tako da videću, ako nekad bude mogla da mi prenese info, pa javljam. IZVORNA PORUKA: Friday Pozdrav devojke, dunja RR, tvoja prica je zaista inspirativna :) nadam se da cemo i mi uspeti u ovoj borbi :)Videla sam da si napisala da je tvoja snaja radila skoro VTO u NF, i posto ja pokusavam da pronadjem informacije o proceduri u NF ( u koje vreme se daje terapija, vadi krv, ultrazuk, kojeg doktora preporucuju?) ovo me zanima jer sam cula da se u NF provodi po ceo dan do et a pokusala bih to da uklopim sa poslom, do sad nisam uzimala bolovanje zbog toga, cisto me zanima koja je organizacija do et. Ako tvoja snaja bude raspolozena da podeli ove informacije sa nama otvorila sam posebnu temu VTO u GAK NF gde moze da podeli sa nama svoje iskustvo, verujem da bi znacilo mnogima.Morence, ja sam se skoro raspitivala za privatnu histeroskopiju na temi koja se bas tako zove, tamo mozes pronaci vise informacija.Ja sam kod Goce bila pre 2 godine, cula sam da ima jednog od boljih embriologa, tretman mi je bio ok ali nije uspelo. Otisla sam od nje jer, kao sto sam napisala ranije na drugoj temi, nakon neuspele vto kada sam je pitala sta bi mogla jos da uradim od dodatnih analiza za sl. put (npr. trombofilije, ogtt...) ona mi je rekla kako ona ne moze da mi trazi dodatne analize jer sam preko fonda...i tu sam je batalila.
|
|
|
|