dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (2.9.2022 22:31:45)
|
Žao mi je što je takvo iskustvo, ali pokušaj nekako da središ svoje misli na klinici, i da pozitivnim stavom kreneš u crio postupak, ja navijam da uspe. Bez obzira na mnoga negativna iskustva, znam i dosta pozitivnih, i sama sam kod Ivanovića dobila dvoje dece (jedno rodila sa 38, drugo sa 43). Želim ti sličan ili bolji scenario, samo obavezno negativu ostavi iza sebe, ukoliko se ipak odlučiš da radiš kod njih. Sve najbolje [sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: Anoniman Da sam ranije procitala vase preporuke sve bi bilo drugacije, nikada se ne bih pojavljivala tamo.Imam neko slicno iskustvo cak mozda i gore, ne znam kako uopste da definisem celu proceduru, ponasanje, neljubaznost, nekorektnost i neprofesionalnost. Elem, bila sam trudna 2021 godine i nazalost u V mesecu doslo je do pobacaja, u trudnoci mi je porastao miom koji mi je u pocetku pravio problem ali sam pobacaj nije bio zbog istog. Nakon toga odem na kontrolu, gde dobijem preporuku da krenem u postupak VTO i posto sam cula navodno dobre preporuke za kliniku "Teofanovic" odem na prvu konsultaciju povodom misljenja o miomima jos u martu 2022, da li smatraju da treba operacija pred sam postupak VTO ili ne, gde mi je receno da ne i da krenem sa terapijom kao oko njihovih smanjenja. Prodjem ceo haos oko komisije i stignem na kliniku i krecemo sa stimulacijom od 27.07. Nakon stimulacije cenjena doktorka zakazuje aspiraciju i krecemo u postupak, a zatim horor nastaje tako sto se budim iz anestezije a ona dolazi kod mene i par zenica da nam objasni dalju pripremu i proceduru. Meni kao grom iz vedra neba onako cinicno i sarkasticno saopstava da ipak moram da odradim operaciju miomektomije pod hitno jer ona transfer nece raditi sa miomima. Iz postupka aspiracije smo dobili dva embriona koji su za sad zamrznuti. I sad odem po misljene ostalih lekara gde su oni zaprepasceni nnjenom nekorektnoscu i neprofesionalnscu, ako je znala sve to zasto je uopste kretala u postupak same vantelesne, i da po njima transfer moze da, se odradi i da oni ne shvataju njen potez ni ovakvo ponasanje. A moram da naglasim da bi meni bila druga operacija miomektomije prva je bila 2016 godone, gde bi oporavak trebao da bude klasicnom operacijom 1 godinu.Cak mi se nakon samo godinu dana od operacije ponovo pojavili miomi. Da je rekla ranije na prvoj konsultaciji bar bih se koliko toliko oporavila do sad. I to je ostalo na tome. Zena me je sludela njenom konstatacijom i sto je najgore uospte ne znam sta dalje da radim. Jako sam razocarana i cak razmisljala da prebacin embrione na nekoj drugoj klinici ali kazu da je to komplikovano i nimalo jednostavna procedura.
|
|
|
|