lesli -> RE: Klinika Ivanović (25.5.2019 13:35:59)
|
IZVORNA PORUKA: Vishnja Cao devojke! Kao sto sam pisala u prethodnim porukama, pretila mi je hiperstimulacija jajnika i onda sam bila na pauzi mesec ipo. Ispila sam kutiju mikroginona 21 dan, medjutim tokom celih 21 dana imala sam braonkasti iscedak, svaki dan! Citala sam da je to normalna reakcija organizma dok se navikava na pilulu, sestre su rekle da je isto to normalno. Juche mi je bio prvi dan bez pilule, i ocekivala sam da danas nece biti braonkastog, medjutim i danas je ista stvar. Sestre su mi rekle kad ispijem kutiju, posle par dana prvo braonkasto je menstruacija, a ja sad ne znam kako da odredim kad je prvi dan menstruacije, ako se meni nastavi braon sekret, jer drugi dan ciklusa moram poci pregled kod Goce da odredi da li je sve ok za transfer. Da li se nekome slicno dogadjalo? Vishnja, meni je sa mikroginonom bilo slicno, ali nisam bas krvarila svih 21 dan vec sam krenula pred kraj kutije. 6-7 dana recimo pred kraj. Tada sam zvala kliniku, da pitam da li se to racuna, rekli mi da ispijem i da ce krvarenje verovatno zaustaviti i kada ponovo krene da se javim. Nije se zaustavilo, zvala ih ponovo da pitam sta se racuna kao prvi dan menstruacije i rekose da racunam prvi dan bez pilule. Ja nisam isla na pregled, vec sam samo otisla po semu terapije i terapiju drugog dana i uvece krenula sa bockanjem diferelinom. E sad moguce jer je bila nedelja i jos u periodu praznika... Isla sam kasnije na uz 13/14. dc da vidi kada cemo transfer...
|
|
|
|