dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (9.8.2019 14:12:18)
|
Navijamo [sm=bravo.gif] Potpuno razumem tvoju dilemu, i ja sam je imala. Imala sam najpre jednu VTO u Mađarskoj, biohemijska trudnoća. Prva VTO kod Ivanovića, trudna, ali BO pa kiretaža. Druga VTO (FET) trudnoća, dobila sina, sada ima 5 godina [sm=smiley27.gif] Treća VTO, biohemijska trudnoća Nakon treće obišla par klinika po BG, izvagala i vratila se kod Ivanovića. Četvrta VTO, trudnoća, ćerka 5 meseci [sm=smiley27.gif] Iz ove četvrte VTO imam još odlična 3 embriona (dobial sa 42 godine 10 jc kod Goce), u 2 slamčice, za još 2 VTO pokušaja, ali imam sada i 43 godine, pa videćemo. Ja želim treće dete. Ali je pitanje da li možemo izneti, nemamo niakvu pomoć, a puno posla i godine iza sebe, istrošene organizme, treba dobro razmisliti. Ali za sada, želim. Što reče Maslačkonja, nije neka razika da li ću roditi sa 44 ili 45, imam vremena da razmišljam [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: TinaBambi Evo i mog iskustva. Prvi pokusaj, zavrsilo se sa pucanjem folikula pre aspiracije... i sad, razmisljala sam da li ponovo kod njih ili ne jer to sto se desilo moze biti i do preterane samouverenosti Dr. u sopstveno iskustvo, jer na nekim drugim klinikama prate paralelno i rast estradola... no da skratim, odlucila sam se da ipak probam kod njih ponovo... ovog puta idemo sa bazom stimulacijom klomifenom pa cemo da vidimo...Pozdrav
|
|
|
|