lesli -> RE: Klinika Ivanović (6.2.2019 18:25:09)
|
IZVORNA PORUKA: Svojaposla Pozdrav devojke, ja upravo gledam gde da probam s vto i poprilično sam sluđena od informacija za i protiv. Stekla sam utisak čitajući vas ovde da G. Ivanović ima individualan pristup pa računam da je to dosta značajno u današnjem vto biznisu na pokrentoj traci. Ako neko od vas može da mi odgovori na par pitanja, bila bih vrlo zahvalna. Da li su inseminacije obavezne pre vto? Ja sam uradila jednu i ne bih da gubim vreme i novac na to.. Kakav je to pregled 3. dana menstruacije koji G.I. napraćuje 12.000 dinara? Tako su mi rekli preko tel.. Koliko ceo proces vto košta? Ja sam stekla utisak iz ovog što sam čitala na forumu oko 3.000 evra? Da li daje neki popust na 2, 3 put? Da li priznaje analize (hycosy, inseminaciju..) rađenu na drugim mestima, pošto sam čula da ima i onih koji insistiraju da se svi pregledi kod njih obave ispočetka? Insemenacije nisu obavezne, meni je odmah radila VTO.Prvi pregled je 12.000, ona tada uradi uz, prikupi dokumentaciju koju od ranije imas, odredi eventualnu terapiju (i pretpostavljam posalje na dodatne analize ako smatra da joj nesto fali). Naredni kontrolni pregledi su jeftiniji, ne secam se da li 3 ili 5k.Sam postupak vto kosta 240.000. Lekovi su individualni, ali racunaj od 500€ pa na vise, ako radi u stimulisanom ciklusu.Ne znam da li ima popusta, nama je uspelo iz prve. Ono sto postoji kao mogucnost je zamrzavanje viska embriona. Prva slamcica je 60.000, svaka naredna 10k. Rok cuvanja 5godina. I transfer se placa ako se koriste ti embrioni, ali sam zaboravila koliko (mozda 30k?). Priznaje nalaze. Meni cak nije ni trazila hsg/hycosy, ali sam imala ogtt, hormone, trombofilije i sl. Valjda odgovorih na sve. Pitaj ako te jos nesto zanima :)
|
|
|
|