lesli -> RE: Klinika Ivanović (2.4.2018 23:06:42)
|
Sto se insistiranja na odredjenoj apoteci tice meni je to uslo na jedno uvo, a na drugo izaslo. Jedino za estrofem koji se uvozi na crno sam isla tamo, ali tek posto sam probala u dve najblize privatne apoteke gde su mi rekli da ga ne nabavljaju. Kada mi je cekirala spisak analiza koje su trebale za internisticki dala mi je onaj biomedica papiric, na sta sam je pitala da li joj je ok da uradim u drugoj laboratoriji (s’ obzirom da mi je bukvalno na 20m od stana), rekla je “ma moze”. Ali da znate da inace neki lekari (cak i drzavni) vole odredjene laboratorije tj. njihove rezultate smatraju relevantnijim. Na vrhu te liste su cini mi se Konzilijum i Biomedica. Cula sam i pricu, da su jedno vreme u dz Ristic, zenama masovno bili pozitivni brisevi valjda na hlamidiju, dok je isti u GZZJZ bio negativan. Da li je bilo nesto do podloga ili reagenasa nemam pojma. [sm=zmeden.gif] Zecititis, slobodno je pitaj kad ti je nesto nejasno. Kod mene se od prvog pregleda znalo da se ide na vto, ali su moje “opaske” imale uticaj da promeni misljenje oko terapije i da se brze odluci na neke korake. A inofolic jeste dobar, ali mislim da je precenjen. I kapsule sam nabavljala, one su prakticnije za upotrebu, ali po meni isto dosta skupe. Meni se najbolje pokazao taj u tegli - 0,5kg praha, sto mu dodje za 4 meseca je ista cena kao inofolic/kapsule za jedan! Pa sto je mnogo mnogo je. Inofolic bih uzimala kada putujem negde, da ne vucem tu teglu sa sobom, nego lepo spakujem kesica koliko treba... I jos jedan savet. Iako nas ima dosta zadovoljnih klinikom, povuci granicu kada hoces da vidis i koliki pomak.. Ukoliko izostane posle zacrtanog perioda, menjaj kliniku! Ovo govorim iz iskustva. Skoro 2 godine su me “lecili” od sekundarnog steriliteta recenicom “samo se ti opusti i bice beba”. Posle par meseci kod Goce, rezultat pocinje da se nazire [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|