RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Maslacak15 -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:01:55)

lavice molim te idi na pretrage hormonske i iscitaj tamo. Da se ne ponavljam u pogresnoj temi. Ali mislim da obavezno moras da odradis endokrinu. Taj prolaktin je visok. Ako je uvek takav, to treba proveriti jel prolaktin je jako dinamican i mozda je jedno off merenje, ali ako je uvek takav samo ta cinjenica moze da bude uzrok sto ne dolazi do trudnoce. zene kako se postavlja link za temu?

IvanaSK RR -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:14:21)

Samo reci koja je tema, kopiracu ja.
Pretpostavljam da je ova Klik

Maslacak15 -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:16:52)

Pretrage i hormonska terapija 2. deo..

hvala Ivana[sm=smiley31.gif] nova je mozda se ne snadje sa pretrazivacom

lavica76 -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:21:59)

ne, nista od toga, samo osnovna analiza, urinokultura,krvna slika, koagulacija,pregled kog interniste..cak nisam ni t3 t4 tsh radila...uradila sam ga skoro onako cisto da proverim

IvanaSK RR -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:22:21)

Zakljucala sam je, mozete da pisete ovde Klik a na prethodnom linku je drugi deo i nek procita sta je zanima[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:33:31)

Da ni meni Goca ne traži nikada TSH, ali ja to sve odradim pre postupka, pa joj priložim u izveštaju interniste, jer mi je endokrinolog internista.

Maslačkonjo, to za punktiranje te vode mi pade napamer jer je lesli čini mi se napisala da mi tokom aspiracije, mogu srediti vodenu cistu, samo ja ne znam da li je ovo cista, lli šta već, kada dr. kaže "vodurina", tim rečima. Bol mi ne smeta, taj UZ kratko traje, nego me strah da ta vodurina kasnije ne utiče na ishod postupka. Ali ako ja nemam jajovode, ne bi trebalo, zar ne? Malopre me moj endokrinolog pitala da li su mi zatvorenu jajovodi, jer to svi uglavnom zaborave, nije ni bitno, na meni je da ponovim. I Goca često zaboravi da nemam jajovode. Mislim ako su mi ih izvadili ja ih nemam? Nije isto zatvaranje jajovoda i vađenje jajovoda ili je to ista stvar, pojma nemam?

Bila sam malo pre kod interniste-endokrinologa, sve je ok, dobila sm potvrdu za anesteziju.

Maslacak15 -> RE: Klinika Ivanović (9.6.2018 11:41:41)

nemas ih dunja znaci materica nije u direktnoj vezi sa jajnicima. Budi bez brige. Odlicno za endokrinologa i internistu![sm=bravo.gif]

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (9.7.2018 22:03:20)

Drage zenice, da li znate u kom mesecu i koliko dana klinika Ivanovic ide na godisnji odmor?Pozz

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (9.7.2018 22:07:14)

Ranije je to bio avgust i februar. Ne znam da l je i dalje tako. Najbolje nazovi njih i pitaj

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (9.7.2018 22:11:20)

Ja mislim samo deo avgusta ne rae, ja sam prošle godine krajem avgusta krenula sa potupkom, a bila sam i u januaru na kontroli. U februaru su takođe radili.

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (9.7.2018 22:17:58)

Hvala vam puno na brzom odgovoru. Divne ste😘

Sandra261095 -> RE: Klinika Ivanović (15.8.2018 12:54:18)

Napunila sam 19 godina pre mesec dana ,nova sam na ovom forumu... Nevinost sam izgubila ove godine 31marta,Inace tad sam i udata.. Vec godinu dana nemam menstruaciju...Zelela BiH da ostanem u drugom stanju...Sta da radim...Treba mi vas savet...Kod ginekologa imam zakazan pregled sada 5septembra...Inace bila sam pre 2-3meseca i radila ultrazvuk i sve je u redu....Da li nervoza utice na to..Sta da pijem ,da li su neophodni lekovi...Hvala vam [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Klinika Ivanović (15.8.2018 15:14:00)

IZVORNA PORUKA: Sandra261095

Napunila sam 19 godina pre mesec dana ,nova sam na ovom forumu... Nevinost sam izgubila ove godine 31marta,Inace tad sam i udata.. Vec godinu dana nemam menstruaciju...Zelela BiH da ostanem u drugom stanju...Sta da radim...Treba mi vas savet...Kod ginekologa imam zakazan pregled sada 5septembra...Inace bila sam pre 2-3meseca i radila ultrazvuk i sve je u redu....Da li nervoza utice na to..Sta da pijem ,da li su neophodni lekovi...Hvala vam [sm=smiley1.gif]

Sandra, vase pitanje cemo da prebacimo u temu "Pitajte doktora na Ringeraji". Nadamo se brzom doktorkinom odgovoru.

KLIK

Sandra261095 -> RE: Klinika Ivanović (15.8.2018 16:35:07)

Hvala Vam puno ocekujem odgovor,jako sam zabrinuta...I jako mi je bitno ...❤️

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:37:55)

Drage moje,da li znate kolika je cena postupka vantelesne u klinici "Ivanovic"?Sa terapijom u kratkom ,dugom postupku ,i bez terapije (samo postupak). Treba da krenem na proces pa da znam orjentaciono. Punooo hvala🤩😘.

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:40:37)

Coveculjak kod njih imas cenovnik na pultu. Kako nisi videla. Ja ne znam koja je sada cena. A dug/kratak protokol...zavisi od terapije , koliko budes primala

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:41:42)

Ćovečuljak, jedan postupak je između 320.000 do 350.000 okvirno, sa svim pregledima možda i jače, hormonima itd. Ja sam oko 350.000 platila u oba postupka u poslednjih godinu dana. Milslim da su druge klinike u Bg skuplje.

Mislim da je transfer 240.000 ostalo su lekovi i UZ.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:45:35)

E da, ono što meni nije jasno recimo, kada sam pe 5 godina radila FET, nisam plaćala zamrzavanje uopšte, samo transfer 30.000. Ali zamrznute embrione smo dobili u postupku preko države, ali ne znam da li je država plaćala i zamrzavanje.

Sada sam posebno platila dodatno 70.000 zamrzavanje, 3 embriona imam u dve slamčice, za treće dete ako se odlučimo i ako doktori dozvole pre svega:)

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:49:45)

Svaka cas_t Dunja na informaciji. Srce si,i hvala ti puuno😘. Da znam sta me ceka😀

lesli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:50:37)

Ako se dobro secam i ako se nista nije promenilo u proteklih godinu dana, cena same VTO je 240.000.

Lekovi nisu uracunati u tu cenu. A koliko ce kostati zavisi od toga koji je protokol, koji ce ti lekovi biti prepisani i u kojoj kolicini. Znaci poprilicno su individualni troskovi.

I imas jos stavku zamrzavanja embriona. Tu nisam 100% sigurna, ali mi se cini da i tu zavisi od broja embriona tj. cevcica. Prva cevcica da li 50.000 ili 60.000, a svaka naredna valjda 10.000. U jednu cevcicu moze i vise embriona, ali tu se ne pitas vec oni odluce po koliko ce da stave. Doduse zamrzavanje je opciono, ali ga toplo preporucujem.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:54:07)

Draga [sm=smiley31.gif]

Pretpostavljam da si mlađa, ja imam 42, pa je možda zato kod mene nešto jača cena jer je trebalo više injekcija, pa uzmi i to u obzir.

Srećno i javljaj nam ovde dešavanja i lepe vesti nadamo se :)
Puno je trenutno na Ringeraji trudnica iz Ivanovića [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Coveculjak veseli

Svaka cas_t Dunja na informaciji. Srce si,i hvala ti puuno😘. Da znam sta me ceka😀

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:54:19)

Hvala puno,Lesli😀😘. Svaka informacija dobro dodje. 

Coveculjak veseli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 14:59:00)

Hvala Dunja,vrsnjakinjo😀😂

lesli -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 15:27:43)

Ja mislim da je kod mene izasla stimulacija oko 70.000. Nije bila jaka, ali sam primala gonal i kasnije cetrotid. Gonal je valjda tu valjda bio najskuplji jer je ona olovka koja je meni bila za 3 dana bila katastrofa skupa. Cini mi se 18.000-19.000.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (3.9.2018 15:29:44)

O, pa onda onda još jače navijam vršnjakinjo [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Coveculjak veseli

Hvala Dunja,vrsnjakinjo😀😂

[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>