|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klinika Ivanović
24.6.2013 15:28:10   
dunja RR

Uf, nadam se onda da će biti tih 40 dana, računam, beta je bila preko 40.000 na dan kiretaže, a ona sporije pada nego što raste .. onda možda i neću zakačiti ciklus na moru. ja sam od onih što satima plivaju, pa mi ne baš trebalo to user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 676
24.6.2013 15:34:32   
Verolina
Citam sta pisete-ma kakav secer-to sam pokusavala vec jednom da objasnim-dijabeticarke normalno rode , a ne zene sa IR.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 677
24.6.2013 16:43:57   
baby_blue
Kiretaza je bila 26. maja. Rekli su da ce ciklus uslediti za 4 do 6 nedelja. Videcemo kad ce biti... Ja i dalje imam po malo neko braonkasto krvarenje, bukvalno u tragovima...ne bas svaki dan, ali se desava. Kod mene je taj isti poblem i sa menstruacijom, tako da mi to nije neuobicajeno.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 678
24.6.2013 17:15:39   
cvećka
Erato user posted image Stvarno, sram ga bilo, nemam reci baby... A shale su mu i vise nego bzvz.

Mi svakako necemo vise ici kod njega, trebali smo se i ranije prebaciti. Ja ga na tri kontrole pitam trebaju li mi neki vitamini, nesto, gvozdje, kaze ma jooook, sve je to dobro, a meni pola parametara iz onih biohemijskih nalaza ispod crte, jbt, hemoglobin mi, na primer, konstantno pada, stigao je do 100, a donja granica je 120, a on sve vice "Sve je to dobro"...?! Da ne gnjavim vise, menjam ga za Plecasa koji je fenomenalan, jos jednom idem kod njih jer je on kod njih nedeljom, a posle u Visegradsku.

Vratih se Trco, sad ti pisem na Skype (:

Inace, bila sam u KG da produzim bolovanje i tamo na 2 UZ kod mojih lekara, oba su videla da je jedno sigurno deckic (cak sam i ja videla user posted image ), a drugo valjda devojcurak, bilo bi divno (((:

(odgovor članu baby_blue)
Direktna veza do poruke: 679
24.6.2013 20:38:33   
blau
Ana Mitrovic je dobar lekar, i covek. Ne radi VTO.
Ja sam imala dve neuspesne VTO, obe radjene kod Ivanovica. Danima se pitam da li su jajne celije koje su dobijene bile dobrog kvaliteta. Znate, sta god da pitate odgovor je ne znam. Da li i na drugim klinikama tako rade? Verovatno ni jedan lekar nece reci da su neke j.celije prezrele a da ti druge nisu jos dovoljno zrele a moraju da rade aspiraciju.

(odgovor članu erato)
Direktna veza do poruke: 680
25.6.2013 13:43:28   
branaV
Dr Ana Mitrovic je ok doktorka, ja sam kod nje radila laparo i histero, ona samo koristi prostorije popodne kod Ivanovica za svoje pacijente, i da ako je potrebna intervencija u Narodnom Frontu dr Goca salje kod Ane, saradjuju u svakom slucaju ali Ana ne radi VTO.

(odgovor članu blau)
Direktna veza do poruke: 681
25.6.2013 13:56:15   
J@n@
Baby blue,user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 682
25.6.2013 16:05:57   
*Maki*
Zenskice htela sam samo da vam kazem u vezi glukoze-šećera,ja sam jedno jutro pre vadjenja krvi pojela bananu,šećer mi je bio 6,5 kad sam odnela rezultat doktoru on se zabrinuo,zabrinuli smo se i mi,mada sam se tek kasnije setila sta sam zapravo uradila. Proverila sam šecer posle 2-3 dana bio je 4,znaci sve u redu. Inace i ja sam imala blagu insulinsku rezistenciju i receno mi je da obavezno pijem siofor od 500,pijem ga od kad su to utvrdili preventive radi,pijem ga i sada kroz trudnocu,doktor ga nece prekidati jer kaze da povisen isnulin moze da bude problem po trudnocu ako se ne drzi pod kontrolom. Neki doktori su mi predlagali da ga ukinem,ali ja eto slusam doktora koji mi je uradio vto i samo se molim Bogu da sve bude u redu sa bebicom.Plasim se sto pijem lekic u trudnoci.

Htela sam jos da vam kazem,da podelim sa vama, da mi je doktor savetovao da bez obzira da li je šecer u normalnim granicama, da izbacim čokoladu,šećer,slatkiše, a voće mogu da jedem koliko zelim.

Sve vas ljubim i uz vas samuser posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 683
26.6.2013 9:48:26   
baby_blue
Meni su tad rekli da ih izbegavam (ali ne da prekinem), sto znaci da sam ih uzimala ponekad...recimo u 4,5 dana nesto cokoladno. Ali od pobacaja (jer su tek tad rekli da ne smem nista slatko), vise nista slatko ne jedem, osim voca, a i to ograniceno. I uz Siofor od 1000, uvece posle vecere, meni je secer super, ujutru 4,6, a dva sata posle rucka recimo 4,8, sto je odlicno.
A nadam se da ce ova ishrana i lek pomoci i za moje cisticne jajnike, jer i kazu da je kod 70 posto zena koje imaju ciste, glavni uzrok insulinska rezistencija.
Ups, necu vise o ovome, jer to spada u drugu temu na forumu.user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 684
6.7.2013 19:26:59   
unique
Zdravo!
Nova sam na forumu i imam par pitanja ..
U septembru planiram da krenem na VTO kod Ivanovica. Kada sam zvala da se raspitam kakva je procedura, sestra mi je rekla da treba samo da se javim prvog dana ciklusa da zakazem pregled za treci dan.. E sad mene jako buni od kada da racunam 1dc.. Obicno jedan ili dva dana imam braonkast sekret , pa tek onda krece obilnije krvarenje.. Da li neko ima slicno iskustvo? Ne bih bas da promasim dane :(
Hvala unapred

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 685
6.7.2013 19:28:05   
Verolina
Maco, prvi dan ciklusa ti je uvek onaj dan kad krene prava krv. Braon iscedak se ne racuna.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu unique)
Direktna veza do poruke: 686
6.7.2013 20:04:38   
unique
Hvala. user posted image [

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 687
10.7.2013 10:10:50   
baby_blue
Da li neko zna moze li se resiti problem nepucanja folikula, usled cega mi nastaju folikularne ciste?

Na prvoj kontroli nakon kiretaze, doktor sa ove klinike mi je rekao da na levom jajniku imam folikul, ne znam kojih je dimenzija bio, endometrijum 7,5 mm, i rekao je da za vikend radimo na bebi, a da juce dodjem na drugu kontrolu, da vidi da li je folikul pukao. Nazalost, porastao je do 30 mm (bio je manji na prvom uz), ali nije pukao...e sad, mene zanima da li je za nas jedino resenje ponovo vto i da li to znaci da mi folikuli nece pucati nijednog meseca...
on je rekao da narednih meseci radimo prirodno na zacecu, a ako to ne uspe, imamo zamrznuta 2 embriona.

Ja nekako ipak ne mogu da verujem da ne postoji neka druga mogucnost za mene...citala sam da postoje i lekovi koji izazivaju pucanje folikula, a on mi to nije ni predlozio. Kakva su vasa iskustva? Dakle, ja definitivno proizvodim jajne celije, ali folikuli ne pucaju, nego se stvaraju folikularne ciste. E sad, ja bih pozurila sa nekom terapijom (naravno, potrazicu drugog doktora), jer mi je trenutno dosta dobro stanje jajnika, obzirom da su prosli aspiraciju, i da je dosta cista perforirano.
Jel ima neko od vas uopste problem sa nepucanjem folikula?

(odgovor članu unique)
Direktna veza do poruke: 688
10.7.2013 10:34:39   
Ana RR
Baby blue, ja ću sad totalno laički odgovoriti, ali recimo kada radite stimulaciju klomifenom, folikuli se prate i kada dostignu određenu veličinu, daje se injekcija pregnila (stop injekcija, folikuli oucaju posle nje). Zar ne bi moglo tako i kod tebe? Da ideš na folikulometriju i da primiš pregnil kada dr proceni da treba?

Neka me neko ispravi ako grešim, jer ne znam kako je to kod folikularnih cista. Ja sam bila na stimulaciji klomifenom, primila pregnil, folikuli prskali, nije tada došlo do trudnoće već u sledećem ciklusu (klomifen ima produženo dejstvo) i tada nisam ni pratila folikule niti sam primila pregnil.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 689
10.7.2013 10:50:40   
baby_blue
Pa to se i ja pitam. Upravo zato da ne dodje do stvaranja cista. Jer one i nastaju usled neprsnutih folikula. Kod mene se izgleda on normalno razvija, mozda taj klomifen i ne treba (mada, to ce reci doktor), ali sigurno bi taj pregnil vrsio posao. Ili bar da se proba sa njim, sta mogu da izgubim? A ne odmah...ako vam ne uspe za par meseci, imate dva zamrznuta embriona. Ja hocu misljenje i nekog drugog doktora, ali nemam pojma kod koga da odem. Ovi su definitivno orijentisani samo na vantelesnu, i druge metode lecenja ih ne zanimaju, bar u mom slucaju.

< Poruku je uredio baby_blue -- 10.7.2013 10:52:26 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 690
10.7.2013 19:30:27   
*Maki*
Baby trazi misljenje i drugog doktora. Pa to se rešava upravo stop inekcijama ili Pregnyl ili Ovitrell. One upravo sluze za to da folikul ne preraste zeljenu velicinu i ne ode u cistu,bez obzira da li si stimulisana. Raspitaj se kod jos nekog doktora duso.

Direktna veza do poruke: 691
10.7.2013 21:17:12   
baby_blue
Ma hocu, i to sto pre. Nego ne znam vise kod koga da odem...toliko mi je poljuljano misljenje u doktore...niko se stvarno nije pozabavio mojim stanjem. Najlakse je odmah preporuciti vantelesnu, a to da li postoje druge opcije, lakse i manje invazivne, i koje bi takodje urodile plodom, to doktore ne zanima, bar sa ove klinike. Ja sam ipak mislila da se oni bave ne samo vantelesnom, nego da se bave reproduktivnim zdravljem zene i na druge nacine.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 692
11.7.2013 7:54:51   
daca77
baby, ja sa problemom nepucanja folikula se patim 5 god. U mom slucaju ne pomaze pregnil i sl., jer dr kazu da su u pitanju priraslice oko jajnika, koje ne dozvoljavaju pucanje.

Direktna veza do poruke: 693
11.7.2013 9:14:04   
baby_blue
Meni nisu uocene nikakve priraslice, bar ne na ultrazvuku. Ja i ne znam da li se sa tim patim ili ne, jer smo na bebi radili samo par meseci pre vto. A i mislim da bi to moralo da se ponavlja iz ciklusa u ciklus, da bi se tako nesto konstatovalo. Takodje, ne znam da li je to kod mene slucaj. Opet kazem, niko se nije ozbiljnije pozabavio mojim stanjem.
Ipak, koliko znam, vto se preporucuje ako nista pre toga nije dalo rezultate, a ne kao primarna metoda. E kod mene nije nista drugo ni pokusavano, nego je vto ono sto je Goca prvo preporucila.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 694
11.7.2013 10:17:58   
cvećka
Baby, potrazi ti drugo misljenje, obavezno user posted image

Direktna veza do poruke: 695
11.7.2013 10:33:31   
baby_blue
Svaka cast njima, odlicni su za problematiku kojom se bave, ali ja zelim da vidim ima li za mene i neka laksa metoda.user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 696
27.7.2013 21:25:16   
Pasuljče
Doktorka Goca je prava"carica" !Prvi put sam se javila kod nje u martu mesecu, posle detaljnih analiza i uz. pregleda, dobila sam da pijem lek Siofor, zakazana mi je van telesna, za oktobar, ali ostala sam u drugom stanju spontano user posted image . Lečila sam se od steriliteta 3 godine, bila sam u državnom programu vantelesne,dve godine su me zavlačili , dalje od šaltera nisam stigla. Na kraju sam otišla kod dr Goce i sad čekamo bebu!!!!user posted image Svaka čast svom osoblju Klinike Ivanović , stvarno su izuzetni!!!!!!user posted image

Direktna veza do poruke: 697
28.7.2013 20:43:23   
17 joka
Pasuljče, svaka čast, svu srecu i Čestitam od srcauser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Pasuljče)
Direktna veza do poruke: 698
28.7.2013 21:37:12   
Pasuljče
Hvala puno, na lepim željama!!!!!!user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 699
29.7.2013 8:39:39   
cvećka
Cestitam Pasuljce, najbolji moguci ishod vam se desio, bas je lepo cuti user posted image sad uzivaj!

(odgovor članu Pasuljče)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here